2 МЕСЕЧНА АКАДЕМИЈА ЗА PR

Усоврши ги твоите комуникациски вештини

Почеток: 19-ти април

Времетраење: 7 недели

Попуст: 20% до 10-ти април - 7900 ден

Редовна цена: 9900 ден

Ниво: почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Капацитет: 12 учесници

Слободни места: 7

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Запознај го инструкторот:

Ѓоргина Џина Шеровска

Ѓорѓина Џина Шеровска е доктор во областа на маркетинг менаџментот и нејзината академска насока е стратешки комуникации, односи со јавност и дигитални медиуми. Професионално работи во областа на внатрешна ревизија, односно кредитна контрола, но делува и како консултант во областа на маркетингот. Нејзиниот експертски и бизнис фокус е ориентиран кон маркетинг комуникациите, попрецизно кон односи со јавноста, бренд менаџмент и интегрирани маркетинг комуникации со посебен осврт кон финансиите како клучна дисциплина која се обединува со маркетингот.

ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

0
години постоење
0 +
курсеви организирано
0 +
учесници
0
компании со кои соработуваме

Што велат нашите учесници

Што по завршување на академија во SMX

Сертификат за успешно завршен курс

Видеа и задачи од сите предавања

Додавање во платформата на SMX

Што ќе научиш

Стратегии за градење идентитет и имиџ на организација

Развивање и одржување на корпоративна комуникација

Креирање репутација и развој на работни односи во организацијата и надвор од неа

Како да реагирате во кризни ситуации

Каде може да ги искористиш вештините од оваа академија

Консултански компании како дел од тимот

Организации од јавен, приватен или невладин сектор

Маркетинг агенции

Медиуми и телевизии

Влада и останати политички сектори

Организација на настани

Секаде, затоа што знаењето стекнато на предавањата можете да го пренесете на полето кое вам ви е потребно

За кој е наменет оваа академија

Секој што сака да започне да работи со комуникации и односи со јавност

Секој кој претходно посетувал обука или веќе работи во областа на маркетингот

Секој што сака да ги надогради своите комуникациски вештини

Секој што сака да го надополни своето CV со ново знаење

Секој кој сака да го охрабри својот истражувачки дух

Млади претприемачи кои сакаат да имаат раст и развој на својот бизнис преку PR алатките

Претходни термини

Март 2022
Пополнето
Мај 2022
Пополнето
Previous
Next

Зошто кратка Академија за PR во SMX

Задоволни учесници

Пријавување

За да аплицирате на оваа академија, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток:

19-ти април

Времетраење:

7 недели во понеделник и среда (вкупно 14 предавања)

Распоред

од 18:00 до 19:30 часот

Цена

7.900 денари

 • Што претставува ПР и неговиот развој 
 • Типови на комуникации 
 • Комуникациска стратегија и градење на истата 
 • Истражување на јавното мислење 
 • Разликата помеѓу корпоративни и маркетинг комуникации 
 • Пронаоѓање на успешна PR приказна и дискусија за истата)
 • Социјалните мрежи и односите со јавноста 
 • Односи со медиум
 • (вежба: пишување на соопштение кон јавност) 
 • Општествена одговорност – CSR 
 • Дискусија на случај 
 • Кризни комуникации (online & offline) 
 • Комуникација после криза 
 • Комуникации во време на Covid 19
 • Изработка на PR стратегија кон неколку медиуми со различна цел