Основен курс за Microsoft Excel

Научи ги основните функции на најпопуларната програма за табеларни пресметки

Почеток: 13ти февруари

Времетраење: 3 дена

Цена: 2.800 денари

Ниво: почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Запознај го инструкторот:

Ана Јованоска - Human Resources Development Specialist | Trainer

Ана Јовановска е мастер на бизнис администрација, а пред сè личност која поседува огромна страст кон сите работи кои вклучуваат калкулација и организација. Од таму произлегува и инспирацијата за креирање бизнис тренинг за Excel. Со креативен, а сепак професионален пристап, Ана е подготвена целосно да го трансформира начинот на кој Вашата компанија користи Microsoft Excel и со тоа значајно да ја зголеми ефективноста.

SMX - ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

0
години постоење
0 +
курсеви организирано
0 +
учесници
0
компании со кои соработуваме

Што велат нашите учесници

Компании со кои соработуваме

Што по завршување на курс во SMX

Сертификат за успешно завршен курс

Видеа и задачи од сите предавања

Додавање во платформата на SMX

Што ќе научиш

Основните алатки и вештини на Microsoft Excel

Користење на формули и основни функции

Сортирање и филтрирање на податоци

Креирање и уредување на табели и графикони

За кој е наменет овој курс

Почетници кои сакаат да се запознаат со Excel и неговите основни алатки

Сите кои или на работа или во слободно време работат со многу податоци кои треба да се анализираат, сумираат и слично

Секој кој веќе има познавање од Excel и сака истото да го обнови

Секој кој сака да научи нова вештина со цел да напредува во својата кариера

Пријавување

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток:

13.02.2023

Времетраење:

3 дена

Распоред:

вторник среда и петок

Цена:

2.800 денари

– Основни елементи во работниот лист
– Креирање и уредување на табели во Microsoft Excel
– Додавање и бришење на редови и колони
– Форматирање на ќелии
– Употреба на референци на ќелии
– Користење на формули и основни функции
– Креирање и модифицирање на графикони
– Вметнување на слики, дијаграми и други објекти во excel документ
– Сортирање на податоци
– Филтрирање на податоци
– Припрема за печатење на документот