ПОВТОРНО ДОСТАПНИ

КРАТКИ ЛЕТНИ КУРСЕВИ ЗА 2023

Кратки летни курсеви во времетраење од 2 недели, преку кои ќе имате можност да се стекнете со нови вештини и познавање од повеќе теми како рекламирање на социјалните мрежи, програмирање, бренд идентитет, дизајнирање, анализирање на податоци и многу други.

Разгледај ја нашата понуда на кратки курсеви до 4000 денари и добиј 10% попуст на твој прв курс во SMX!

Кој е твојот избор?:arrow_heading_down:

За комплетно едукативно искуство на нашите учесници, SMX делува преку три платформи

SMX Academy

Платформа за кратки курсеви кои покриваат различни дигитални вештини како маркетинг, програмирање, дизајн итн. Нашите курсеви обезбедуваат персонализирано искуство за сите присутни, работа на реални проблеми и проекти и менторство од професионалци во областа.

SMX OnBoard

Нудиме професионален развој во повеќе области како технологии за програмирање, Blockchain, Dispatch, Data Science. Ние сме експерти во наоѓање квалитетни луѓе без искуство, обезбедување професионална и комплетна обука со цел добивање на квалитетен кадар спремен за вработување.

SMX Connect

Платформа преку која сите учесници кои комплетирале курс ќе можат да бидат додадени и ќе имаат можност да бидат контактирани од наши партнер компании за работа на проект или за вработување, а компаниите ќе можат да ги решат проблемите за наоѓање соодветен кадар.

ПОНУДИ ВО МЕСЕЦ ЈУНИ 2023

Академија за веб програмирање

Приклучи се на 9-месечната академија за веб програмирање и научи ги најпопуларните веб технологии HTML/CSS, JavaScript, ReactJS и Node.js. Преку веќе докажана програма, искусни инструктори и усовршени начини на работа и учење, ние се целосно се вложуваме нашите учесници да го совладаат материјалот и да помогнеме да влезат во индустријата.

Пријави се и уплати прва рата во јуни, за да добиеш попуст од 700 евра, намалена цена од 2200 евра на 1500 евра!

Академија за Data Analysis

Стекни се со најбараните вештини денес и научи ги програмските јазици и алатки потребни за совладување на анализата на податоци. Преку нашата 4-месечна академија за Data Analysis со SQL, Python и Power BI ќе влезете во една од најбараните и најатрактивни индустрии.

Пријави се и уплати прва рата во јуни, за да добиеш попуст од 250 евра, намалена цена од 750 евра на 500 евра!

smxlogo

ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

0
години постоење
0 +
организирани курсеви
0 +
учесници
0
инструктори во тимот

Што велат нашите учесници

30
Мај
Најчесто поставувани прашања – (Летен курс) Google Ads со Анѓела Манчевска

1. Кое е твоето практично искуство со Google Ads? Моето искуство се состои од 5 годишен развој низ разни индустрии, разни маркети (пазари) и прогресирање на Google реклами. Во текот на минатите години имав можност да работам за производи од Швајцарија, Англија, Македонија и последно, Америка. Со тоа добив шанса да искусам различни пазари, различни […]

30
Мај
Најчесто поставувани прашања – (Летен курс) SEO со Јулија Чукарска

1. Кое е твоето практично искуство со SEO? Со моето неколку годишно и практично работење светот на SEO морам да кажам дека се стекнав со значително искуство и се сретнав со различни предизвици во ова поле.  Моето практично искуство вклучува: Истражување и оптимизација на клучни зборови: Идентификување на релевантни клучни зборови и нивно стратегиско интегрирање […]

30
Мај
Q&A со Ива Зафировска (loyal student – учесник на 8 курсеви во SMX)

Со сите дигиталните иновации во денешницата, онлајн учењето се појави како моќна платформа за стекнување и размена на знаење. Како едукативен центар, сведочењето за растот и успехот на нашите студенти е наша секојдневна глетка и огромен мотив! Денес, ни претставува задоволство да споделиме искуство на уште еден лојален студент во SMX, чија решителност, посветеност и […]