Избриши Име на производот Цена Количина Вкупно
Курс за Microsoft Power BI 4.400,00ден
4.400,00ден

Детали

Вашата нарачка

Продукт Вкупно
Курс за Microsoft Power BI  × 1 4.400,00ден
Субтотал 4.400,00ден
За Испорака

This is only an estimate. Prices will be updated during checkout.

Пресметајте испорака
Вкупно 4.400,00ден

Начин на Плаќање

  • Плаќање со картичка преку системот на NLB банка.

Вашите лични податоци ќе се користат за поддршка на вашето искуство низ оваа веб-локација, за управување со пристапот до вашата сметка и за други цели опишани во нашата Политика за приватност.

Cart is empty, add Courses