FULL-STACK АКАДЕМИЈА ЗА ВЕБ ПРОГРАМИРАЊЕ

SMX ја организира третата академија за веб програмирање има за цел да помогне на секој кој сака да се стекне со квалитетно образование и започне кариера во IT светот!

Преку веќе докажана програма, искусни инструктори и усовршени начини на работа и учење, ние се целосно се вложуваме нашите учесници да го совладаат материјалот и да помогнеме да влезат во индустријата.

Успешните приказни на нашите учесници по завршување на академијата говорат за знаењето и вештините кои тие ги стекнуваат со помош на искусни инструктори и детална програма, а тоа е нашиот главен мотив зошто решивме повторно да организираме Академија за програмирање!

25% ПОПУСТ

Намалена цена од 2.200 евра на 1.650 евра

Плаќање на 18 рати без камата

3 слободни места со попуст

Почеток: 22.12 | Времетраење: 9 месеци

Технологии: Git, HTML/CSS, JavaScript, ReactJS, Node.js

Пополнете ги полињата со потребните информации и нашиот тим ќе Ве контактира. Телефонскиот број треба да биде се заедно: 07XXXXXXX

ЗОШТО АКАДЕМИЈА ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ ВО SMX

 

Обуката ја организираме по највисоки критериуми. Со цел нашите студенти да станат квалитетен кадар во големите ИТ компании. Наша цел е да откриеме посветена група на луѓе кои ќе го научат и совладаат материјалот со собирање апликации, спроведување тестови и интервјуа. Ја дизајниравме програмата за да го надбљудуваме напредокот на учениците и да го прилагодиме темпото, наместо да брзаме низ содржината.

Нашата цел е секој ученик да го совлада материјалот, без разлика колку време е потребно. Иако следиме однапред дефинирана програма, курсевите завршуваат со дебати за одредени теми, каде што секој го споделува својото мислење. Еден од највиталните елементи во успешното завршување на проектот е посветеноста на нашите инструктори. Тие се обидуваат да останат неутрални, да го прифатат размислувањето на сите и да објаснат што е точно, а што не.

Ние сме експерти за обука на луѓе без искуство во кодирање и претворање во софтверски инженери со висока заработка. Обучивме одлични кандидати кои ги пласиравме на пазарот. Ова е нашата трета генерација кандидати и се надеваме дека вие ќе бидете следниот што ќе присуствува на нашата академија.

КОИ СЕ НАШИТЕ ПРЕДНОСТИ?

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Се фокусираме на наоѓање ИТ компании кои го разбираат и го ценат потенцијалот на нашите студенти. Додека трае програмата, компаниите можат да изберат кандидати со кои ќе се запознаат и соработуваат. И по завршување на академијата да ги вработат. 

SMX е единствената академија во Македонија која има партнерство со платформата. Имаме можност сите наши студенти да добијат посебен профил и да ги користат сите опции на системот за контрола на верзијата Git. Сето ова ќе помогне во нивниот развој и ќе поттикне тимската работа. 

Освен практичните делови на нашата академија, ние исто така се фокусираме на кариеркно советување. Ние сме во постојана комуникација со сите наши студенти, одржуваме интерни настани на различни ИТ теми и им помагаме да се подготват за предизвиците што претстојат. 

ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

0
години постоење
0 +
програми организирано
0 +
учесници
0
инструктори во тимот

Што велат нашите учесници

КАКО ДА СЕ ПРИКЛУЧИШ НА АКАДЕМИЈАТА ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ

Целта на оваа Академија и нејзината структура е да помогне и овозможи соодветно знаење на секој оној кој е 100% одлучен дека сака да започне работа како програмер. Најпрво треба да ја пополниш формата која се наоѓа најдолу на страната со основни информации, CV не е задолжително освен на твоја иницијатива.

Откако ќе ја добиеме апликацијата, нашиот тим ќе те контактира со повеќе информации за програмата, начинот на учење, тимот на инструктори и координатори. Важно: понудата за 25% попуст важи до 10-ти декември.

УШТЕ 3 МЕСТА СО 25% ПОПУСТ

Искористи ја специјалната понуда и пријави за да го искористиш попустот од 25% односно намалена цена од 2200 евра на 1650!
 Остануваат уште 3 слободни места за попуст. Интересот е голем, побрзај аплицирај во формата најдолу и започни со учење програмирање!

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Повеќегодишната соработка со инструктори и компании од индустријата ни овозможи одблиску да се запознаеме со тоа што се бара на пазарот и што е соодветно за учење за почетници. Преку организирање на голем број курсеви, обуки и академии, се подготвивме за внимателно да ја креираме секоја програма која ќе биде поставена според високи критериуми.

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Декември

HTML/CSS

Јануари

GIT/GITHUB

Февруари

JAVASCRIPT

Април

REACT

Мај

NODEJS

Јуни

ALGORITHMS

Јули

CAREER PREP/NETWORKING

Јули/Август

REAL TIME PROJECTS

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Заради веќе се поголемите можности на онлајн учењето, кои отвараат врати за сите независно од локацијата, SMX веќе трета година ги организира сите обуки онлајн преку платформата Zoom. 

Преку нашето искуство од над 180 обуки, ние сме подготвени материјалот за целата програма да биде пренесен на начин кој е соодветен за сите и ќе нема пропусти со совладување на вештините.

За постигнување максимален ефект од онлајн учењето, бараме секој учесник да мора да има компјутерска камера, микрофон и два монитори со цел тимот на инструктори да следи како напредува групата и да реагира кога треба помош.

НАШИ
ПРЕТХОДНИ
СТУДЕНТИ

КОМПАНИИ
СО КОИ
СОРАБОТУВАМЕ

Успешни
Приказни

Previous
Next

КОИ СМЕ НИЕ?

SMX е едукативен центар зад кој стои тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење. Нивната цел е да обезбедат професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Низ бројки, SMX постои веќе 4 години и има организирано над 180 курсеви, обуки и академии со над 2000 учесници на истите. Ова искуство ни помогна да се запознаеме многу добро со барањата на нашите учесници и како да им овозможиме успешно да научат нови вештини.

технички
советници

инструктори

организатори​

Како што споменавме, за да аплицирате, не треба да имате претходно познавање од ИТ секторот. Се што ви треба е висока одлучност и посветеност да научите нова вештина. Процесот на аплицирање е како што следува. Мора да ги пополните потребните полиња и да ни испратите CV во кое ќе го наведете вашето образование, претходно работно искуство и квалификации. Апликациите за стипендии ќе ги прифаќаме до 20-ти Ноември. Пред почетокот на академијата, кандидатите ќе добијат емајл со формулари за оценување. Ќе контактираме со сите кандидати кои ќе поминат во следната фаза.

Пополнете ги полињата со потребните информации, па нашиот тим ќе ве контактира. Телефонскиот број треба да биде се заедно: 07XXXXXXX

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

ПОПУСТ

Намалена цена за 25% од 2200 на 1650 евра

Времетраење

9 месеци

Распоред:

Трипати неделно

Цена

Целосната цена за академијата изнесува 2200 евра

  • Плаќање на рати без камата преку NLB Банка

  • Плаќање на рати без камата со кредитна картичка на NLB Банка 

  • Плаќање на целосен износ директно на сметка на нашата компанија