FULL-STACK АКАДЕМИЈА ЗА ВЕБ ПРОГРАМИРАЊЕ

Нов термин на Full-Stack Академијата за веб програмирање со JavaScript!

Преку веќе докажана програма, искусни инструктори и усовршени начини на работа и учење, ќе се стекнеш со квалитетно образование потребно да започнеш кариера во IT светот!

Успешните приказни на нашите учесници по завршување на академијата говорат за знаењето и вештините кои тие ги стекнуваат со помош на искусни инструктори и детална програма, а тоа е нашиот главен мотив зошто решивме повторно да организираме Академија за програмирање!

УШТЕ 2 МЕСТА СО ПОПУСТ

ЦЕНА СО ПОПУСТ: 1500 ЕУР (на рати без камата)

Регуларна цена: 2200 евра

Почеток: 29-ти Ноември 2023 | Времетраење: 9 месеци

Технологии: Git, HTML/CSS, JavaScript, ReactJS, Node.js

Пополнете ги полињата со потребните информации и нашиот тим ќе Ве контактира. Телефонскиот број треба да биде се заедно: 07XXXXXXX

ПОВЕЌЕ ЗА SMX И АКАДЕМИЈАТА

 

Обуката ја организираме по највисоки критериуми. Со цел нашите студенти да станат квалитетен кадар во големите ИТ компании. Наша цел е да откриеме посветена група на луѓе кои ќе го научат и совладаат материјалот со собирање апликации, спроведување тестови и интервјуа. Ја дизајниравме програмата за да го надбљудуваме напредокот на учениците и да го прилагодиме темпото, наместо да брзаме низ содржината.

Нашата цел е секој ученик да го совлада материјалот, без разлика колку време е потребно. Иако следиме однапред дефинирана програма, курсевите завршуваат со дебати за одредени теми, каде што секој го споделува својото мислење. Еден од највиталните елементи во успешното завршување на проектот е посветеноста на нашите инструктори. Тие се обидуваат да останат неутрални, да го прифатат размислувањето на сите и да објаснат што е точно, а што не.

Ние сме експерти за обука на луѓе без искуство во кодирање и претворање во софтверски инженери со висока заработка. Обучивме одлични кандидати кои ги пласиравме на пазарот. Ова е нашата трета генерација кандидати и се надеваме дека вие ќе бидете следниот што ќе присуствува на нашата академија.

ЗОШТО АКАДЕМИЈА ЗА ВЕБ ПРОГРАМИРАЊЕ ВО SMX?

83% УСПЕХ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ

Висок процент на успешно комплетирање и вработување од претходните термини на академијата за Fulllstack веб програмирање.

PAIR LEARNING - Паралелно учење и работење

SMX е првиот едукативен центар кој воведе нов и уникатен начин на учење на материјалот преку работа на задачи и проекти во пар.

ЕДЕН ТЕРМИН ГОДИШНО

Нашиот тим знае дека на секоја група од академијата мора да се посвети доволни време за нивото на знаење да биде високо.

ДОКАЖАН ТИМ НА ИНСТРУКТОРИ

Секој од инструкторите има најмалку 7 години искуство како програмер и соработува со SMX веќе 3 години.

КАКО ДА СЕ ПРИКЛУЧИШ НА АКАДЕМИЈАТА ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ

Целта на оваа Академија и нејзината структура е да помогне и овозможи соодветно знаење на секој оној кој е 100% одлучен дека сака да започне работа како програмер. Најпрво треба да ја пополниш формата која се наоѓа најдолу на страната со основни информации.

Откако ќе ја добиеме апликацијата, нашиот тим ќе те контактира со повеќе информации за програмата, начинот на учење, тимот на инструктори и координатори. 

ДОБИЈ ПОЛУСТИПЕНДИЈА

Доделуваме полустипендии со кои цената за академијата за веб програмирање изнесува 1.100 евра кои може да се плаќат на рати без камата, а останатите 1.100 евра од вкупната сума се плаќат само доколку учесникот се вработи во IT компанија.

ДОБИЈ ЦЕЛОСНА СТИПЕНДИЈА

За ограничен број на учесници, доделуваме целосна стипендија на академијата за веб програмирање со која за време на програмата не се плаќа, односно учењето е бесплатно, а по завршување на академијата само доколку учесникот се вработи во IT компанија се плаќа сумата од 2.200 евра на рати без камата.

ДОБИЈ 700 ЕВРА ПОПУСТ

Со комплетирање на Challenge-от, добивате шанса за 700 евра попуст на академијата за веб програмирање, односно цената е намалена од 2.200 евра на 1.500 евра со можност на плаќање на рати без камата. По завршување на академијата и вработување, учесникот нема дополнителни обврски за плаќање.

ДОБИЈ ПОЛУСТИПЕНДИЈА

Доделуваме полустипендии со кои цената за академијата за веб програмирање изнесува 1.100 евра кои може да се плаќат на рати без камата, а останатите 1.100 евра од вкупната сума се плаќат само доколку учесникот се вработи во IT компанија.

УШТЕ 1 МЕСТО

Бројот на учесници кои ќе ја следат академијата за веб програмирање со моделот на полустипендија е ограничен и останати се уште мал број на слободни места кои може да се пополнат. Искористи ја шансата за оваа година да го направиш вистинскиот чекор кон учење програмирање.

НАЈДОБРА ПОНУДА

Регуларната цена за академијата изнесува 2.200 евра, меѓутоа ние веруваме во тимот на инструктори и тимот на координатори кои ја спроведуваат академијата и знаеме дека можеме групата на учесници да ја подготвиме за вистинските предизвици во ИТ светот.

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Повеќегодишната соработка со инструктори и компании од индустријата ни овозможи одблиску да се запознаеме со тоа што се бара на пазарот и што е соодветно за учење за почетници. Преку организирање на голем број курсеви, обуки и академии, се подготвивме за внимателно да ја креираме секоја програма која ќе биде поставена според високи критериуми.

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Ноември

HTML/CSS

Декември

GIT/GITHUB

Јануари

JAVASCRIPT

Април

REACT

Мај

NODEJS

Мај

ALGORITHMS

Јуни

CAREER PREP/NETWORKING

Јуни/јули

REAL TIME PROJECTS

НАШИ
ПРЕТХОДНИ
СТУДЕНТИ

КОМПАНИИ
СО КОИ
СОРАБОТУВАМЕ

КОИ СМЕ НИЕ?

SMX е едукативен центар зад кој стои тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење. Нивната цел е да обезбедат професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Низ бројки, SMX постои веќе 5 години и има организирано над 300 курсеви, обуки и академии со над 3500 учесници на истите. Ова искуство ни помогна да се запознаеме многу добро со барањата на нашите учесници и како да им овозможиме успешно да научат нови вештини.

технички
советници

инструктори

организатори​

Како што споменавме, за да аплицирате, не треба да имате претходно познавање од ИТ секторот. Се што ви треба е висока одлучност и посветеност да научите нова вештина. Процесот на аплицирање е откако ќе ги добиеме вашите контакт информации, нашиот тим ќе разговара и ќе ги презентира сите важни информации за приклучување во групата.

Пополнете ги полињата со потребните информации, па нашиот тим ќе ве контактира. Телефонскиот број треба да биде се заедно: 07XXXXXXX

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Цена со попуст

Уште 2 места со попуст на 1500 ЕУР

Времетраење

9 месеци

Распоред:

Трипати неделно

Технологии

Git/GitHub, HTML/CSS, JavaScript, React, Node.js