Бесплатен вебинар: From Zero To Hero – Предизвиците на junior програмерите во првата година

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Запишани: 0 студенти
Ниво: Почетник
Бесплатен вебинар: From Zero To Hero – Предизвиците на junior програмерите во првата година
Цена:
Free