Bootcamp за видео монтажа со Premiere Pro & After Effects

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: 2-ри Ноември
Ниво: Почетник
Bootcamp за видео монтажа со Premiere Pro & After Effects
Цена:
36,900ден 27,700ден