Курс за Software Testing

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: 5-ти Април
Ниво: Почетник
Курс за Software Testing
Цена:
4,900ден