Академија за PR (Односи со јавност и комуникација)

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: април
Ниво: Почетник
Академија за PR (Односи со јавност и комуникација)
Цена:
9,900ден 7,900ден