FULL-STACK АКАДЕМИЈА ЗА WORDPRESS

20% ПОПУСТ ЗА УШТЕ 3 МЕСТА (1200 евра)

Цена: 1500 евра

Вработување на најдобариот учесник во SmartClick со рефундирање на половина академија

Плаќање на 18 рати без камата

Времетраење: 6 месеци | Почеток: 24.02.2023

Технологии: Git, HTML/CSS/SCSS, JavaScript, PHP

Контакт телефон: 077 648 049

SMX во соработка со компанијата SmartClick организира 6-месечна Академија каде најдобриот учесник ќе има можност веднаш да се вработи како WordPress Developer во SmartClick со рефундирање на половина академија!

Пополнете ги полињата со потребните информации, нашиот тим ќе ве контактира со повеќе информации.

ЗОШТО АКАДЕМИЈА ЗА WORDPRESS ПРОГРАМИРАЊЕ ВО SMX

Да се биде WordPress Developer значи многу повеќе од употреба на готови темплејти и plugins за изградба на една веб страна. 𝗪𝗼𝗿𝗱𝗣𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗗𝗲𝘃𝗲𝗹𝗼𝗽𝗲𝗿 знае како целосно да изгради една веб страна од аспект на front-end и back-end, употребувајќи ги соодветните програмски јазици.

WordPress е најголемата платформа за градење веб страни во светот. Се проценува дека дури 43% од сите веб страни на интернет користат WordPress, а тој тренд ќе продолжи и во понатамошните години. Добар дел од веб страните кои користат WordPress се изградени преку користење готови темплејти, готови алатки кои можат многу брзо да се постават и веб сајтот да биде функционален. 

Меѓутоа, голем број компании од најразлични големини, ја увидоа моќта на платформата и можностите што ги нуди, па токму затоа се одлучија да ја користат и да инвестираат во различни, custom build решенија кои се многу побрзи, поефективни и побезбедни од користењето готови темплејти. 

Тому тоа е улогата на WordPress Developer, лице кое ја гради веб страната целосно, вклучително со предниот изглед (front-end) како и позадинскиот дел (back-end). Преку користење на технологиите како HTML/CSS/SASS, JavaScript, PHP, WordPress програмерот гради специјално креирани страни за клиентите кои потоа може да ги користат на повеќе начини.

КОИ СЕ НАШИТЕ ПРЕДНОСТИ?

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Се фокусираме на наоѓање ИТ компании кои го разбираат и го ценат потенцијалот на нашите студенти. Додека трае програмата, компаниите можат да изберат кандидати со кои ќе се запознаат и соработуваат. И по завршување на академијата да ги вработат. 

SMX е единствената академија во Македонија која има партнерство со платформата. Имаме можност сите наши студенти да добијат посебен профил и да ги користат сите опции на системот за контрола на верзијата Git. Сето ова ќе помогне во нивниот развој и ќе поттикне тимската работа. 

Освен практичните делови на нашата академија, ние исто така се фокусираме на кариеркно советување. Ние сме во постојана комуникација со сите наши студенти, одржуваме интерни настани на различни ИТ теми и им помагаме да се подготват за предизвиците што претстојат. 

ПРОГРАМА

ШТО ЌЕ НАУЧИШ

FULLSTACK АКАДЕМИЈАТА ЗА WORDPRESS Е КРЕИРАНА И СПРОВЕДЕНА ВО СОРАБОТКА СО ВЕБ И SEO АГЕНЦИЈАТА SMARTCLICK

Најдобриот учесник по завршување на академијата ќе добие понуда за вработување во SmartClick со рефундирање на половина од сумата за академијата

SmartClick е Web & SEO агенција која е основана во 2018 година, по претходно долгогодишно самостојно искуство во програмирање и SEO. Главните канцеларии на компанијата се во Струмица, со тим составен од професионалци од цела Македонија, со најразлични позадни, но одлучни да обезбедат што подобра услуга за своите клиенти.

Преку соработката на SmartClick со SMX, еден од учесниците на академијата ќе добие понуда за вработување и рефундирање на половина од цената на академијата. Но, освен тоа, тимот на SmartClick максимално ќе се вложи сите учесници да се стекнат со потребното знаење, притоа користејќи го своето долгогодишно искуство преку работа на над 200 проекти со клиенти од целиот свет.

Напредокот на сите учесници ќе се следи внимателно преку вежби, домашни и активност, со цел да го се држи балансирано ниво на напредување и совладување нов материјал.

Повеќе за SmartClick

КОИ СМЕ НИЕ?

SMX е едукативен центар зад кој стои тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење. Нивната цел е да обезбедат професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Низ бројки, SMX постои веќе 4 години и има организирано над 200 курсеви, обуки и академии со над 2200 учесници на истите. Ова искуство ни помогна да се запознаеме многу добро со барањата на нашите учесници и како да им овозможиме успешно да научат нови вештини.

технички
советници

инструктори

организатори​

Како што споменавме, за да аплицирате, не треба да имате претходно познавање од ИТ секторот. Се што ви треба е висока одлучност и посветеност да научите нова вештина. 

Откако ќе ја добиеме апликацијата, нашиот тим ќе ве контактира со повеќе информации за програмата, инструкторите и материјалот што ќе се изучува. Дополнително, ќе објасниме и како ќе се одвиваат предаваањата во нашите простории и како би се одвивале хибридно, онлајн преку Zoom платформата.

ПЛАЌАЊЕ

  • Плаќање на рати без камата преку NLB Банка

  • Плаќање на рати без камата со кредитна картичка на NLB Банка 

  • Плаќање на целосен износ директно на сметка на нашата компанија

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

20% ПОПУСТ

За уште 3 слободни места

Времетраење

6 месеци

Распоред:

Трипати неделно

Цена

Целосната цена за академијата изнесува 1500 евра