Изгради Веб-продавница со WordPress & WooCommerce

Научи како да креираш и менаџираш веб продавница во WordPress & WooCommerce

Времетраење: 4 предавања

Ниво: почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Капацитет: 10 учесници

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Запознај го инструкторот:

Глигор Ризов - Основач на SMX Academy & Roccad

Глигор Ризов, основач на SMX Academy и повеќе-годишен маркетер. Глигор главно работи како дигитален маркетер но има огромно познавање и искуство со WordPress. Знаејќи ја важноста денес да се биде присутен на интернет тој ќе ви помогне да изградите креативни веб страни за вас или вашиот бизнис.

SMX - ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

години постоење
0
курсеви организирано
0 +
учесници
0 +
инструктори во тимот
0

Што велат нашите учесници

Што по завршување на курс во SMX

Сертификат за успешно завршен курс

Видеа и задачи од сите предавања

Додавање во платформата на SMX

Што ќе научиш

Хостинг и домеин (зошто се потребни, која е најдобрата опција и менаџирање на хостинг)

Инсталација на WordPress и oбјаснување на основно мени;

Креирање на постови и страни, менување линкови, инсталирање темплејти и плагини

Инсталирање WooCommerce и креирање веб-продавница и производи, поставување систем за наплата

За кој е наменет овој курс

Сопственици кои сакаат своите бизниси да ги префрлат кон онлајн продажба;

Поединци кои индивидуално продаваат производи/услуги и сакаат истите да започнат да ги нудат онлајн;

Секој што сака да научи нова дигитална вештина за да го зголеми своето CV;

Претходни термини

Декември 2021
Пополнето
Previous
Next

Што имаме постигнато со курсот за Веб Продавница

Курсот низ бројки

термини организирано
0 +
учесници
0 +

Задоволни учесници

Пријавување

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток:

07.03.2022

Времетраење:

4 предавања по 150 минути

Распоред:

од 18:30 до 21:00 часот (Вторник и Четврток)

Цена:

3200 денари

Ден 1: Купување домен и хостинг, објаснување на cPanel и инсталација на WordPress
Ден 2: Креирање категории, мени, страни и други материјали во WordPress
Ден 3: Инсталирање WooCommerce, креирање производи, градење на веб продавница
Ден 4: Градење на веб продавница, инструкции за како да се постави систем за плаќање

Оставете контакт информации и нашиот тим ќе Ве контактира со повеќе информации и детали околу курсот.