Online Обука: Како до вработување и подобри работни позиции (CV, техники и вештини, платформи)

Добиј ја работата од соништата со помош на online обуката - Самопромоција за вработување!

Почеток: 6-ти декември

Времетраење: 3 предавања

Распоред: 6ти,11ти и 13ти декември

18:30 до 20:30 часот

50% ПОПУСТ: 1500 ДЕН!
Регуларна цена: 3000 денари

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Ниво: Почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик или на Viber.

Или веднаш резервирај го твоето место

Зошто оваа обука во SMX?

Како едукативен центар SMX често пати се соочил со голем број на студенти кои имаат потешкотии да најдат работа за тоа што учеле и имаат пракса, поради CV кое не ги презентира доволно добро нивните достигнувања, или пак поради потешкотии да се изразат подобро за време на интервјуто.

Дали и ти се соочуваш со истото? Ако одговорот е ДА, тогаш токму оваа обука ќе ти овозможи да научиш како да ги презентираш своите достигнувања и вештини!

Што да очекуваш од оваа обука?

Практични совети за самодоверба

Креирање на професионално CV

Искусна менторка која ќе ти сподели бројни техники за интервју

Што ќе научиш

Кои се предизвиците при потрага по работа и како да ги надминете истите

Тајните за креирање на CV кое ќе те издвои како идеален кандидат за вработување

Техники за самоуверен настап и вештини за интервју

Платформи за барање работа кои ќе овозможат пребарување и аплицирање на широк спектар на работни позиции

Креирање и оптимизација на LinkedIn профил за професионално вмрежување

Програма

 

– Предизвиците при потрагата по работa

– Инвестирање во своите вештини

– Бесплатни сајтови за учење

– Волонтирање или пракса

– Подготовка на биографија CV

– Најчести грешки при изработката на CV

– Придужно писмо

– Подготовка за интервју

– Совети за успешно интервју за работа

– Презентација на себе – Elevator pitch

– Креирање на профил на LinkedIn и вмрежување

– Веб страни за барање работа

Запознај ја инструкторката

Ана Јованоска

Human Resources Development Specialist | Trainer

Ана Јованоска е доктор на науки и специјалист за личен развој во интернационална компанија. Повеќе од 10 години е фокусирана како вработените да ги постигнат своите најдобри кариерни желби и очекувања. Долгогодишното искуство и овозможи да знае каде најчесто се прват грешки кога се бара работа и зошто се испуштаат добрите можности за кариерата.

Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!

Или веднаш резервирај го твоето место

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 6-ти декември, среда;

Времетрање: 3 предавања по 120 минути;

Распоред: 6ти,11ти и 13ти декември

50% Попуст: 1500 ден! Регуларна цена: 3000 денари;

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.