Комплетен курс за Excel

Научи ги основните и напредните формули и функции на Excel

Почеток: 27-ми Мај

Времетраење: 5 предавања | 120 минути

Цена: 5.000 денари

Настава: Онлајн (Zoom)

Капацитет во група: 12 учесници

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Искуство на претходни СТУДЕНТИ

Моника Митрева
Read More
Благодарност голема до тимот на SMX за постојаната (техничка) поддршка; пред, за време на и по завршување на курсот. Задоволството е мое што бев дел од групата, а во таа насока - пофални зборови и за предавачот Ана. Исто така би сакала да го пофалам и софистицираниот систем на онлајн плаќање за курсевите, што сериозно го олеснува процесот на пријавување. Сигурно ќе се дружиме и во иднина, а дотогаш - поздрав и секое добро!
Дијана Ивановска
Read More
Навистина сум презадоволна од начинот на кој се вршат предавањата и знаењето кое ни се пренесува бидејќи Excel е навистина важна алатка која станува наше секојдневие.
Љубица Василева
Read More
Благодарност до вас, посебно до инструкторката Ана. Имам само пофални зборови за неа. Задоволна сум од изборот на материјалот што се сработи за овие 5 дена. Предавањето беше разбирливо,имавме доволно вежби кои Ана добро и трпеливо ни ги објасни, не следеше и ни помагаше во текот на решавањето. Се здобив со позитивно искуство кое ги надмина очекувањата.
Тина Тасева
Read More
Курсот за ексел помина одлично,инструкторката беше одлична во предавањата, имавме многу вежби со нејзина помош и самостојно се со цел да научиме . Јас лично научив тоа што ми е потребно за да си ја олеснам работата како Accounting&Reporting Manager во компанијата во која работам.
Ангела Павлоска
Read More
Курсот за Ексел за мене беше едно прекрасно искуство. Најмногу ми се допаѓа тоа што ги добиваме видеата од часот, вежби и дополнителен материјал кој ни го олеснува процесот на учење, а исто така во секое време можеме да се навратиме на нешто што не сме запомниле или сме го заборавиле.
Previous
Next

Што ќе научиш | Програма

Ден 1

– Основни елементи во работниот лист – Креирање и уредување на табели во Microsoft Excel – Додавање и бришење на редови и колони – Форматирање на ќелии – Употреба на референци на ќелии

Ден 2

– Користење на формули и основни функции – Креирање и модифицирање на графикони – Вметнување на слики, дијаграми и други објекти во excel документ – Сортирање на податоци – Филтрирање на податоци

Ден 3

– Дефинирање сложени формули, креирање сложени формули – Што е тоа Апсолутна референца? – Други функции (Min, Max, Average, Count, CountIf, If, SumIf, Round, VlookUp)

Ден 4

– Условно форматирање “Conditional Formatting” – Опции за условно форматирање – Доделување на условно форматирање (Conditional Formatting)

Ден 5

– Употреба на “What-If Analysis” – What-if Analysis – Пример – Pivot табели – Pivot анализи

Sneak Peek од предавањата

За време не овој курс ќе бидат опфатени Basic & Advanced формули и функции во Excel, со цел комплетно знаење во оваа алатка.

Запознај ја инструкторката

Ана Јованоска

Human Resources Development Specialist | Trainer

Ана Јованоска

Ана Јовановска е мастер на бизнис администрација, а пред сè личност која поседува огромна страст кон сите работи кои вклучуваат калкулација и организација. Од таму произлегува и инспирацијата за креирање бизнис тренинг за Excel. Со креативен, а сепак професионален пристап, Ана е подготвена целосно да го трансформира начинот на кој Вашата компанија користи Microsoft Excel и со тоа значајно да ја зголеми ефективноста.

Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!

Или веднаш резервирај го твоето место

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 27-ми мај

Времетрање: 5 предавања по 120 минути;

Распоред: пон-среда-пон-среда-петок

Цена: 5.000 денари;

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.