Курс за AutoCAD

Научи да работиш со една од најпознатите програми за проектирање, скицирање и дизајн

Почеток: 30ти август

Времетраење: 4 недели

Цена: 4000 ден.

Ниво: основен

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Запознај го инструкторот:

Ивица Мирчевски - Mechanical Engineer

Ивица е дипломиран универзитетски инженер по машинство. Тој е сертифициран инструктор за AutoCAD и има огромно искуство во предавања на оваа материја. Искуството со оваа програма на Ивица му доаѓа од големиот број на проекти кои ги има тој зад себе.

SMX - ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

0
години постоење
0 +
курсеви организирано
0 +
учесници
0
компании со кои соработуваме

Што велат нашите учесници

Компании со кои соработуваме

Што по завршување на курс во SMX

Сертификат за успешно завршен курс

Видеа и задачи од сите предавања

Додавање во платформата на SMX

Што ќе научиш

Високо познавање на интерфејсот на AutoCAD со неговите алатки и можности

Изработка на цртеж во 2D и 3D

Корисни техники базирани на практична работа и креирање реални проекти

Креирање, организирање и корекција на прецизни цртежи

За кој е наменет овој курс

Архитекти, градежни инженери, дизајнери

Студенти на машински, градежен, архитектонски факултет

Секој што сака да научи да ги користи алатките на AutoCAD

Секој што сака да го надополни своето CV со нова вештина

Претходни термини

Февруари 2022
Пополнето
Март 2022
Пополнето
Април 2022
Пополнето
Previous
Next

Што имаме постигнато со курсот за AutoCAD

Курсот низ бројки

0 +
термини организирано
0 +
учесници

Задоволни учесници

Пријавување

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток:

30ти август

Времетраење:

10 предавања по 120 минути

Распоред:

од 19:00 до 21:00 часот (двапати неделно)

Цена:

4000 ден.

Лекција 1: Започнување со работа со AutoCAD
Лекција 2: Основни команди за цртање и уредување
Лекција 3: Цртање на едноставен цртеж
Лекција 4: Користење на команди за спојување на елементи
Лекција 5: Корегирање на цртежот со едноставни алатки
Лекција 6: Креирање на попрецизен цртеж
Лекција 7: Организирање на цртежот со линии
Лекција 8: Корегирање на цртежот со напредни алатки
Лекција 9: Добивање на информации од цртежот
Лекција 10: Проект – организација, цртање, информации
Лекција 11: Корегирање на цртежот со напредни алатки
Лекција 12: Креирање и вметнување на блок
Лекција 13: Создавање на покомплесни цртежи
Лекција 14: Поставување на распоред на цртежот
Лекција 16: Организирање на цртежот со текст
Лекција 15: Подготовка и принтање на цртежот
Лекција 16: Организирање на цртежот со текст
Лекција 17: Штрафирање
Лекција 18: Организирање на цртежот со димензии

Оставете контакт информации и нашиот тим ќе Ве контактира со повеќе информации и детали околу курсот.