Курс за Email Marketing

Научете како да ја креирате вистинската емајл стратегија!

Почеток: 11-ти март

Времетраење: 6 предавања

Цена: 4300 денари

Распоред: пон-среда-петок (18.30-20.00)

Сертификат за успешно завршен курс

Ниво: Почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!​​

Или веднаш резервирај го твоето место

Зошто курс за Email Marketing?

Денес емајл маркетингот е еден од клучните канали во секој маркетинг микс. Добрата емајл стратегија е еден од најдобрите начини за брзо градење на вашата публика – и поврзување со нив на подлабоко ниво. Тоа е одличен начин за споделување нова содржина, градење врски, добивање повратни информации и многу повеќе. 

Што да очекуваш од овој курс?

Дали сте љубопитни што да кажете? Како да се изразите? Колку често да притиснете „испрати“?

Без разлика дали прв пат ќе праќате емајл кампања или сакате да ја обновите вашата емајл стратегија, лекциите што ќе ги научите се универзални и креирани да ви ги покријат клучните прашања. Секое поединечно предавање ќе ве запознае со основните концепти, водечките трендови и најважните тактички ресурси, кој ќе ви бидат од корист во креирање на совршената емајл стратегија.

Програма

Ден 1:

  • Запознавање со емаил маркетингот како дигитален канал и стратегија која носи најголем поврат на инвестиција и како се вклопува и комбинира со останатите дигитални канали.

  • Видови е-маил и примери.

Ден 2:

  • Што треба да содржи еден маил, структура, пишување содржина на маил, должина и сл.

Ден 3:

  • Креирање на листи и нивното значење за емаил стратегијата, креирање таргет публики, сегментирање.

Ден 4:

  • Совети за подобро пишување емаил, дизајн кој одговара на брендот, праќање на маилови,автоматизации и следење аналитика.

Ден 5:

  • Видови платформи кои може да се користат за праќање маилови, free верзии, изработка на форми и примери за landing pages за прибирање на емаил адреси за нивнати емаил листи.

Ден 6:

  • Оптимизација на кампањите, насоки и предлози и краток осврт на новите регулативи со почеток од Февруари.

Запознај го инструкторот

Бојана С.Левеска

Lead Gen Strategist- Email Marketing Specialist

Долгогодишното искуство во финансискиот сектор и продажба го надоградив во делот на дигитален маркетинг(користење на дигитални канали за да се дојде до вистинските клиенти),со специјализација во делот на емаил маркетинг. 

Работам во Frontlogix -outsourcing компанија каде со правилно комбинирање на дигиталните канали и вклучување на емаил маркетинг како главен дел од стратегијата помагам да се подобри видливоста на брендот, да се дојде до вистинската публика,со тоа мах на поврат на инвестиција,остварување на бизнис целите и зголемување на бројот на клиенти,следејќи ги праксите во индустријата,најновите трендови,платформи и сл.

Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!

Или веднаш резервирај го твоето место

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 11-ти март;


Времетрање: 6 предавања по 90 минути;


Распоред:  понеделник, среда и петок (18.30-20.00);


Цена: 4300 денари;

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.