Курс за IG Reels & YouTube Shorts

Научи да креираш интерактивни IG Reels & YouTube Shorts!

Почеток: 24ти јануари

Времетраење: 4 предавања

Распоред: Среда, понеделник, среда и петок (19.00 - 21.00)

Цена: 2900 денари

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Ниво: Почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик или на Viber.

Или веднаш резервирај го твоето место

Зошто Курс за Курс за IG Reels & YouTube Shorts?

Овој курс е вашиот влез во светот на социјалните медиуми, особено преку Instagram Reels и YouTube Shorts. Во овој три дневен курс ќе научите како да уредувате видеа, да создавате движечка графика која привлекува внимание и да се запознаете со правилата за маркетинг како и клучните елементи за напредување во тоа поле.

Што да очекуваш од овој курс?

Основни и напредни концепти за монтажа на видеа

Интерактивни предавања​ кои ќе ги следиш онлајн во ЖИВО

Програма која ќе ги опфати најбитните концепти

Искусен ментор​

Практична примена на знаењето (Изработка на вашиот прв short)

СНИМКИ после секое предавање заедно со сите материјали

Прочитај за искуствата на нашите учесници на курсевите за видео обработка

Што ќе научиш

Основите на монтирање на видеа

Вметнување на анимирана соджина во вашите видеа

Совладување на основните аудио алатки: избирање музика и користење звучни ефекти.

Разбирање на клучните маркетинг правила и нивна примена при креирање видео содржинa

Како да го креирате вашиот прв IG Reel & YouTube Short

Програма

Запознај го инструкторот

Владимир Андреевски​

Motion Graphics, Video Editor, VFX, 2D And 3D Artist

 

Владимир има повеќе од 10 години искуство во дигиталниот маркетинг како тим лидер, визуелен артист (графички дизајн, Motion Graphic, UI/UX дизајн, видео едитор, VFX, SFX, 2D и 3D) и огромна пасија кон споделување на стекнатите вештини и знаења.

Проектите на кои Владимир е особено горд се за познати наши и светски компании, како што се Ford, Opel, Тутунска Банка, Grow Landscapes, Brainy Crafts, Raiffeisen bank, Marriott Hotels, Skechers, Forza и Nespresso.

Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!

Или веднаш резервирај го твоето место

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 24ти јануари;

Времетрање: од 19.00 до 21.00;

Распоред: Среда, понеделник, среда и петок;

Цена: 2900 денари;

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.