Курс за InDesign

Научи како да го креираш твојот прв флаер и брошура! Научи типографија и бои и многу повеќе во Adobe InDesign!

Почеток: 24-ти Април

Времетраење: 5 предавања

Распоред: понеделник, среда и петок(18.30 - 20.30)

Цена: 3800 денари

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Ниво: Почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик или на Viber.

Или веднаш резервирај го твоето место

Зошто Курс за InDesign?

InDesign е алатка наменета за секој што сака да работи во индустрии поврзани со издавачката индустрија, било книги или списанија, флаери и визит-картички! Или секој кој сака да ги искористи овие зимски денови за да научи да дизајнира во InDesign од удобноста на својот дом!

Што да очекуваш од овој курс?

Вовед во InDesgin

Интерактивни предавања​ кои ќе ги следиш онлајн во ЖИВО или преку СНИМКИ после секое предавање

Програма која ќе ги опфати најбитните концепти

Искусен ментор​

Практична примена на знаењето (Изработка на вашиот прв флаер и брошура)

Што ќе научиш

Основите на InDesign

Кои се најбитните алатки на програмата

Кои се различните видови на дизајни кои може да се крираат во InDesign(книги, брошури, флаери, магазини, портфоио, планери, календари)

Како да креирате флаер и брошура

Корисни совети за понатамошно надградување со InDesign

Програма

Запознај ја инструкторката

Александра Јовиќ​​

Mагистeр инженер архитект

 

Александра Јовиќ е магистeр инженер и архитект по струка. Со графички дизајн активно и професионално се занимава повеќе од 3 години. Своите вештини и познавања ги има усовршено преку freelance проекти работејќи во Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects, AutoCAD и 3D Softwares.

Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!

Или веднаш резервирај го твоето место

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 24-ти Април,

Времетрање: 5 предавања од 18.30 до 20.30 часот.;

Распоред: понеделник, среда и петок;

Цена: 3800 денари;

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.