Курс за LinkedIn - Оптимизација и Networking

Научи како најдобро да го оптмизираш твојот профил и како да изградиш мрежа од квалитетни контакти

Почеток: 24-ти август

Времетраење: 5 дена

Цена: 3200 денари

Ниво: почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Запознај го инструкторот:

Петар Митров - Основач е на Lead Makers

Петар е дипломиран маркетинг економист. Основач е на Lead Makers – маркетинг агенција за LinkedIn Lead Generation. Има 5 годишно искуство во маркетинг и продажба. Неговата проблематика се состои од креирање продажни шанси преку закажување на бизнис состаноци за домашни и странски компании во повеќе сектори. Петар ќе ви помогне да го изградете вашиот LinkedIn профил во средство за постигнување на вашите корпоративни цели преку позиционирање на вашиот професионален кредибилитет, авторитет и експертиза.

SMX - ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

години постоење
0
курсеви организирано
0 +
учесници
0 +
компании со кои соработуваме
0

Што велат нашите учесници

Компании со кои соработуваме

Што по завршување на курс во SMX

Сертификат за успешно завршен курс

Видеа и задачи од сите предавања

Додавање во платформата на SMX

Што ќе научиш

Потенцијалот на LinkedIn и како функционира како платформа

Оптимизација на профилот

Како најдобро да се прави networking - наоѓање квалитетни конекции

За кој е наменет овој курс

Курсот е со почетно ниво, потребно е само да имате креиран LinkedIn профил на кој ќе може да се работи

Препорачуваме учесниците да имаат минимално професионално искуство со цел најдобро да се искористи потенцијалот за оптимизација на профилот

Курсот е за сите ентузијасти на дигиталните вештини кои сакаат да започнат со градење на своја мрежа од контакти

Секој што сака да додаде нова вештина во своето CV

Пријавување

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток:

24.08

Времетраење:

5 предавања по 90 минути

Распоред:

од 18:30 до 20:00 часот (среда-петок, пон-среда-петок)

Цена:

3200 денари

1. LinkedIn Intro
2. Како се средува профил

  • Поставување слика, cover и headline
  • Talks, About & Features
  • Experience bar

3. Како се користи LinkedIn за пребарување

  • Search
  • Target
  • Сегментација на таргетот
  • Како се прават листи од луѓе и компании

4. Како да се направи exposure на профилот
5. Како да се прави lead generation

  • За вработување
  • За промовирање на своите услуги