Летен курс за градење PR комуникациска стратегија

Научи како да креираш и спроведеш успешна комуникациска стратегија

Почеток: 20-ти јуни

Времетраење: 6 дена

Редовна цена: 3200 ден

Ниво: почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Капацитет: 12 учесници

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Запознај го инструкторот:

Ѓоргина Џина Шеровска

Ѓорѓина Џина Шеровска е доктор во областа на маркетинг менаџментот и нејзината академска насока е стратешки комуникации, односи со јавност и дигитални медиуми. Професионално работи во областа на внатрешна ревизија, односно кредитна контрола, но делува и како консултант во областа на маркетингот. Нејзиниот експертски и бизнис фокус е ориентиран кон маркетинг комуникациите, попрецизно кон односи со јавноста, бренд менаџмент и интегрирани маркетинг комуникации со посебен осврт кон финансиите како клучна дисциплина која се обединува со маркетингот.

ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

години постоење
0
курсеви организирано
0 +
учесници
0 +
компании со кои соработуваме
0

Што велат нашите учесници

Што по завршување на академија во SMX

Сертификат за успешно завршен курс

Видеа и задачи од сите предавања

Додавање во платформата на SMX

Што ќе научиш

Што е PR комуникациска стратегија

Развивање и одржување на корпоративна комуникација

Идентификување на публика и клучни пораки

Конфликт и Кризен ПР

Каде може да ги искористиш вештините од овој курс

Консултански компании како дел од тимот

Организации од јавен, приватен или невладин сектор

Маркетинг агенции

Медиуми и телевизии

Влада и останати политички сектори

Организација на настани

Секаде, затоа што знаењето стекнато на предавањата можете да го пренесете на полето кое вам ви е потребно

За кој е наменет овој курс

Секој што сака да започне да работи со комуникации и односи со јавност

Секој кој претходно посетувал обука или веќе работи во областа на маркетингот

Секој што сака да ги надогради своите комуникациски вештини

Секој што сака да го надополни своето CV со ново знаење

Секој кој сака да го охрабри својот истражувачки дух

Млади претприемачи кои сакаат да имаат раст и развој на својот бизнис преку PR алатките

Претходни термини

Март 2022
Пополнето
Мај 2022
Пополнето
Previous
Next

Зошто курс за PR во SMX

Задоволни учесници

Пријавување

За да аплицирате на оваа академија, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток:

20-ти јуни

Времетраење:

6 дена, 3 недели

Распоред

од 18:00 до 19:30 часот

Цена

3200 ден

Module 1:
Што претставува PR комуникациска стратегија и воспоставување на цели за истата.
Дефинирање на теми за mini PR комуникациска стратегија од страна на учесниците.
Module 2:
Истражување и дефинирање на клучна публика
Module 3:
Идентификување на клучни пораки
Module 4:
Креирање на тактички опфат и одредување временска линија
Module 5:
Конфликт и Кризен PR
Module 6:
Финален проект