Курс за WordPress

Изгради ја твојата прва веб-страна

Почеток: 29ти август

Времетраење: 4 дена

Ниво: почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Запознај го инструкторот:

Глигор Ризов - Основач на SMX Academy & Roccad

Глигор Ризов, основач на SourceMX Academy и повеќе-годишен маркетер. Глигор главно работи како дигитален маркетер но има огромно познавање и искуство со WordPress. Знаејќи ја важноста денес да се биде присутен на интернет тој ќе ви помогне да изградите креативни веб страни за вас или вашиот бизнис.

SMX - ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

години постоење
0
курсеви организирано
0 +
учесници
0 +
инструктори во тимот
0

Што велат нашите учесници

Компании со кои соработуваме

Што по завршување на курс во SMX

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Видеа и задачи од сите предавања

Додавање во платформата на SMX

Што ќе научиш

Основното мени на WordPress

Хостинг и домеин

Креирање постови, инсталирање темплејти и плагини

Page builder Elementor

Креирање страни (Почетна, Услуги, За Нас и Контакт)

За кој е наменет овој курс

Секој што сака да научи лесно да изгради веб-страна/блог за различна намена

Луѓе кои сакаат да научат нова вештина

Сопственици на бизниси кои сакаат да создадат нова веб страница или редизајн на постоечката веб страница за својот бизнис

Пријавување

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток:

29ти август - вторник

Времетраење:

4 предавања по 120 минути

Распоред:

од 18.00 до 20.00 часот (двапати неделно)

Цена:

3200 денари

Ден 1

– Што е WordPress
– Купување хостинг и домен
– Објаснување на cPanel
– Инсталација на WordPress
– Објаснување на сите елементи од менито во WordPress
– Инсталирање на темплејт и плагин

Ден 2

– Креирање на постови и страни (posts & pages)
– Инсталирање Elementor (page builder)
– Работа на почетна страна (додавање и менување елементи)

Ден 3

– Работа на страните Services & About Us

Ден 4

– Работа на страната Contact Us
– Креирање форма и имплементирање
– Поставување информации во Footer
– Комплетирање на веб страната