Мини курс за LinkedIn Оптмизација

Научи како најдобро да го оптимизираш твојот профил за да дојдеш до нова работа или нови клиенти

Почеток: 15ти Февруари

Времетраење: 3 предавања

Распоред: Вторник и Четврток од 18.00 до 20.00

Цена: 2800 денари

Ниво: Почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик или на Viber.

Или веднаш резервирај го твоето место

Што е LinkedIn?

LinkedIn е најголемата платформа во светот за професионално вмрежување. Може да го користите LinkedIn за да најдете работна позиција која ви одговара или пак практикантство, а исто така можете да правите конекции и да градите цврсти професионални врски кои ќе помогнат во процесот на градење на вашата кариера и бизнис.

Зошто оптимизација на LinkedIn профилот и содржината?

Добро оптимизиран LinkedIn профил преку прикажување на вашата уникатна професионална приказна, може да ви помогне да дојдете до подобри можности за соработка. Користејќи правилни клучни зборови, професионална слика, добар опис на профилот, може значително да го зголеми досегот на вашиот профил и да воспоставите конеции со професионалци од целиот свет.

Овој курс има за цел да им помогне на учесниците да се запознаат подобро и подлабоко со потенцијалот на LinkedIn како платформа и ќе ве подготви за оптимизирање на вашите профили.

Курсот е наменет за секој што има барем малку професионално искуство за да може да се работи на пополнување на профилот.

Што ќе научиш

Што е LinkedIn и зошто се користи

Како се средува профил

Како се пишува содржина на профилот

Како се користи LinkedIn за нови вработувања или проекти

Кои се најважните алатки за користење на LinkedIn

Програма

Ден 1:

  • Запознавање со LinkedIn
  • Како изгледа еден оптимизиран профил

Ден 2:

  • Поставување слика, cover и headline
  • Experience bar

Ден 3:

  • Како да се креира квалитетна содржина
  • Како до нови контакти и потенцијални проекти

Запознај ја инструкторката

Љуба Атанасовска Велјаноски

Контент и маркетинг менаџер 

 

Љуба има долгогодишно искуство во Content Marketing, и работи како Content & Marketing Manager во BizzBee Solutions. “Преку секојдневна работа со повеќе од 500 клиенти, точно знам што продава а што не.”

Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!

Или веднаш резервирај го твоето место

Што да очекуваш од овој курс

Откривање на потенцијалот на LinkedIn

Интерактивни предавања кои ќе ги следиш онлајн во ЖИВО

Програма која ќе ги опфати најбитните концепти

Искусен ментор

Практична примена на знаењето (оптмизирање на профилот)

Снимки после секое предавање заедно со сите материјали

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 15ти Февруари

Времетрање: 3 предавања по 120 минути;

Распоред: Четврток , Вторник , Четврток 

(18.00-20.00);

Цена: 2800 денари;

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.