Напреден курс за Copywriting

Дали сакаш да го унапредиш знаењето во Copywriting и да станеш експерт во пишување Copy?

Почеток: 16-ти мај

Времетраење: 6 предавања

Распоред: Вторник и четврток од 18.00-19.30 часот

Цена: 4600 денари

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Ниво: Почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик или на Viber.

Или веднаш резервирај го твоето место

Sneak Peek од предавањата

Што значи Добро напишано Copy или Copy кое продава?
Дознај со помош на искусна менторка која не само теоретски туку и преку вежби ќе ти го пренесе своето долгогодишно искуство за тоа како да пишуваш успешно Copy кое продава!

Програма | Што ќе научиш?

Ден 1 – Оптимизација на LinkedIn Профил

Оптимизацијата на LinkedIn профилот е клучен чекор за секој copywriter кој сака да го зголеми своето професионално присуство и да привлече повеќе клиенти или работодавачи.

Ден 2 – Copy за Inbound vs Copy за Outbound Активности

На овој модул, учесниците ќе научат за разликите помеѓу inbound и outbound copywriting. 

Ден 3 – Како да се напише Copy за Outreach (за да го најдете вашиот следен клиент)

Овој дел од курсот се фокусира на стратегии за пишување ефективни outreach пораки кои можат да го привлечат вниманието на потенцијални клиенти.

Ден 4 – Email Copy

Научете да креирате кратки, јасни и убедливи е-мејлови кои ја поттикнуваат акција од страна на читателот.

Ден 5 – Како да го употребуваме ChatGPT во пишувањето на Copy без описот да звучи како е да е напишан од страна на робот

Користењето на алатки за вештачка интелигенција како ChatGPT може значително да ги зголеми вашите способности за пишување copy. 

Запознај ја инструкторката

Љуба Атанасовска Велјаноски

Контент и маркетинг менаџер 

Љуба има долгогодишно искуство во Content Marketing, и работи како Content & Marketing Manager во BizzBee Solutions. “Преку секојдневна работа со повеќе од 500 клиенти, точно знам што продава а што не.”

Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!

Или веднаш резервирај го твоето место

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 16-ти мај;

Времетрање: 6 предавања по 90 минути;

Распоред: Вторник и четврток од 18.30 до 20.00 часот;

Цена: 4600 денари;

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.