Бесплатна обука за студенти

Сите елементи потребни за започнување на кариера

15-ти мај (среда)

Времетраење: 120 минути | 2 часа

Бесплатно

Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма за да се пријавиш за учество
Доколку имаш било какви прашања, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Што ќе научиш на оваа Обука?

Како да избереш индустрија за идна кариера?

Каде се аплицира за работа?

Како да најдеш работа на палтформите за Freelancing?

Комуникациски вештини, CV и LinkedIn Профил

Сеуште студираш и размислуваш за твојата кариера во иднината? SMX Academy како едукативен центар со ПРИМАРНА ЦЕЛ: Едукација за секого, ќе се обиде да ти помогне во стекнување на клучните елементи и дознавање на најважните информации потребни за ТВОЈАТА ИДНА КАРИЕРА. 

За време на ОБУКАТА ќе ги опфатиме темите набројани погоре.

Оваа Бесплатна Обука е со ограничен број на учесници со цел УСПЕШНО СПРОВЕДУВАЊЕ. Поради тоа селекцијата на учесници ќе биде по принципот – прв дојден, прв услужен.

Секако, за сите оние студенти кои нема да бидат дел од овој термин од БЕСПЛАТНАТА ОБУКА, во SMX планираме да направиме повеќе обуки од овој карактер, како би биле од помош за секој студент.

Обуката ќе се одвива онлјан, во текот на 120 минути или 2 часа.

Запознај ги говорниците на оваа обука

Глигор Ризов

Основач на SMX Academy

Владимир Андреевски

Motion Graphics Designer
Founder of Windmill Visuals

Џина Шеровска

Доктор во областа на маркетинг менаџмент

Ана Јованоска

HR Development Specialist

Кои се SMX Academy?

Едукативен центар кој постои 5+ години на пазарот, со цел да обезбедиме квалитетна едукација за секој кој сака да го унапреди своето знаење во ДИГИТАЛНИ ВЕШТИНИ.

SMX - ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

години постоење
0
термини организирано
0 +
учесници
0 +
инструктори во тимот
0

Што велат нашите учесници