Курс за Canva

Откриј ги тајните на Canva и Научи ја најпознатата платформа за брзи дизајни!

Почеток: 24ти Април

Времетраење: 5 предавања

Распоред: Понеделник, Среда и Петок(24ти и 26ти Април, 8-ми, 10-ти и 13ти Мај)

Редовна цена: 4̶0̶0̶0̶ ̶д̶е̶н̶. | Промо цена: 3000 ден.

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Ниво: Почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик или на Viber.

Или веднаш резервирај го твоето место

Зошто Курс за Canva?

Без разлика дали имаш свој бизнис или секојдневно креираш содржина за социјалните медиуми за конкретен бизнис, Canva е алатка за дизајнирање различни дизајни која ќе ти помогне самиот/самата да креираш уникатен дизајн без премногу работа и време. Како? Со помош на готови темплејти за речиси СЕ, или со помош на безброј ЕЛЕМЕНТИ!

Што да очекуваш од овој курс?

Ќе се стекнеш со комплетно знаење за алатката Canva

Интерактивни предавања​ кои ќе ги следиш онлајн во ЖИВО или преку СНИМКИ после секое предавање

Комплетна програма​

Искусна менторка​

Практична примена на знаењето (Изработка на дизајни во Canva)

Што ќе научиш

Основи на Canva

Технички дел на Canva

Како да креираш дизајни за социјалните медиуми во Canva

Зошто Canva, и кои се предностите на користење на Canva

Pro верзија на Canva

Како да креираш (Reel & Titktok) видеа во Canva

Реални примери и вежби

Програма

Ден 1
Вовед во canva
Top & left navigation bar
Елементи во Canva
Design do’s and don’ts
Вежба

Ден 2

Free vs. Pro
Работа во Pro верзија
Brand guide во Canva
Tips & tricks во Canva
Можности за едитирање
Правила на користење

Ден 3

Magic Studio во Canva
Изработка на лого
Вежба 

Ден 4

Креирање на Social Media GRID
Бесплатни слики и видеа (извори)
Креирање на објави за социјалните медиуми
Изработка на Business Cover Image за Facebook & LinkedIn
Вежба

Ден 5

Креирање на видео, TIkTok видео & Reel во Canva

Запознај ја инструкторката

Христина Колова

Digital Marketing Specialist & Digital Marketing Consultant

 

Digital Marketing Specialist & Marketing Consultant со 7+ години работно искуство.

“Во текот на своето досегашно работење, Canva е една од алатките која најмногу ја употребувам за креирање дизајни, но и за добивање инспирација и идеи, бидејќи можностите со Canva се бесконечни.”

Христина воедно е и ментор на курсот за Facebook & Instagram Marketing, и на Social Media Marketing Bootcamp во SMX.

Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!

Или веднаш резервирај го твоето место

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 24ти Април;

Времетрање: 5 предавања од 18.00 до 19.30 часот.;

Распоред: Понеделник, Среда и Петок(24ти и 26ти Април, 8-ми, 10-ти и 13ти Мај);

Цена: 4̶0̶0̶0̶ ̶д̶е̶н̶. | Промо цена: 3000 ден.;

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.