REACT.JS ВЕБ ПРОГРАМИРАЊЕ

Научи ја една од најбараните и најкористените библиотеки во програмскиот јазик JavaScript.

Што ќе научиш на модулот:

Components and JSX

State & Props

Lifecycle Methods

Managing State and Redux

Работа на проект

SMX Academy нуди уникатна шанса за секој што сака да ја научи една од најпознатите технологии за веб програмирање. 

Во склоп на Fullstack академијата за веб програмирање која започна во декември 2023 и е во тек, овозможуваме ограничен број на учесници да се вклучат во следење и учење на React.js

ЛИМИТИРАНО НА 3 УЧЕСНИЦИ

Цена: 290 ЕУР (на рати без камата)

Почеток: април 2024

Распоред: Понеделник, среда, петок

Пополнете ги полињата со потребните информации и нашиот тим ќе Ве контактира. Телефонскиот број треба да биде се заедно: 07XXXXXXX

ДАЛИ Е ОВА ЗА ТЕБЕ?

Имаш потреба од учење на одделни технологии

Доколку имаш познавање од одредени програмски јазици, но имаш потреба од совладување на нови технологии како React.js, можеш да ја следиш програмата само за дадената технологија преку многу ефикасен и докажан метод.

Имаш пропусти во знаењето за одредена технологија

Можеби си самоук, можеби имаш учено комплетни програми, но сепак одредени концепти не ти се сосема јасни и имаш потреба од дополнителна помош за совладување на материјалот и постигнување на твоите кариерни цели.

Бараш менторство и дополнителна помош?

Преку спроведените 350+ термини во SMX за најразлични теми, многу добро разбираме колку разлика може да направи посветениот ментор и добро подготвената програма. Затоа овозможуваме нашите повеќегодишни ментори да се достапни за консултации и прашања.

ЗОШТО АКАДЕМИЈА ЗА ВЕБ ПРОГРАМИРАЊЕ ВО SMX?

83% УСПЕХ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ

Висок процент на успешно комплетирање и вработување од претходните термини на академијата за Fulllstack веб програмирање.

PAIR LEARNING - Паралелно учење и работење

SMX е првиот едукативен центар кој воведе нов и уникатен начин на учење на материјалот преку работа на задачи и проекти во пар.

ЕДЕН ТЕРМИН ГОДИШНО

Нашиот тим знае дека на секоја група од академијата мора да се посвети доволни време за нивото на знаење да биде високо.

ДОКАЖАН ТИМ НА ИНСТРУКТОРИ

Секој од инструкторите има најмалку 7 години искуство како програмер и соработува со SMX веќе 3 години.

КАКО ФУНКЦИОНИРА УЧЕЊЕ НА ПОСЕБНИ МОДУЛИ

Групата од последниот термин на Fullstack академијата за веб програмирање започна во декември 2023 и моментално е во тек. Меѓутоа, поради се поголемиот интерес за изучување на технологиите како JavaScript, React и  Node.JS, SMX Academy овозможување 4 нови учесници да се приклучат на групата само преку следење на одделни модули. 

Секој модул може да се следи посебно, но исто така може да се комбинираат истите, пример учесникот да ги следи модулите за React & Node.JS, без да учествува на делот за JavaScript. 

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Повеќегодишната соработка со инструктори и компании од индустријата ни овозможи одблиску да се запознаеме со тоа што се бара на пазарот и што е соодветно за учење за почетници. Преку организирање на голем број курсеви, обуки и академии, се подготвивме за внимателно да ја креираме секоја програма која ќе биде поставена според високи критериуми.

Наша цел е да го совладаме материјалот, без оглед на тоа колку време е потребно. На пример, ако некои теми се попредизвикувачки за нашите студенти, нашиот тим ќе посвети дополнително време за да се погрижи да се совладат истите.

Јануари

JAVASCRIPT

Април

REACT

Мај

NODEJS

Јуни/јули

REAL TIME PROJECTS

НАШИ
ПРЕТХОДНИ
СТУДЕНТИ

КОМПАНИИ
СО КОИ
СОРАБОТУВАМЕ

КОИ СМЕ НИЕ?

SMX е едукативен центар зад кој стои тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење. Нивната цел е да обезбедат професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Низ бројки, SMX постои веќе 5 години и има организирано над 300 курсеви, обуки и академии со над 3500 учесници на истите. Ова искуство ни помогна да се запознаеме многу добро со барањата на нашите учесници и како да им овозможиме успешно да научат нови вештини.

технички
советници

инструктори

организатори​

Како што споменавме, за да аплицирате, не треба да имате претходно познавање од ИТ секторот. Се што ви треба е висока одлучност и посветеност да научите нова вештина. Процесот на аплицирање е откако ќе ги добиеме вашите контакт информации, нашиот тим ќе разговара и ќе ги презентира сите важни информации за приклучување во групата.

Пополнете ги полињата со потребните информации, па нашиот тим ќе ве контактира. Телефонскиот број треба да биде се заедно: 07XXXXXXX

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Слободни места

Можност за 3 учесници

Времетраење

1 месец за React.js

Распоред:

Трипати неделно

Технологии

React.js