Академија за Data Analysis со Python, SQL & Power BI

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: септември
Ниво: Почетник
Академија за Data Analysis со Python, SQL & Power BI
Цена:
46,200ден 36,300ден