Академија за Power BI

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Додади во листа на желби
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: септември
Академија за Power BI
Цена:
36,900ден