Анализирање на податоци со Python

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: август
Ниво: Почетник
Анализирање на податоци со Python
Цена:
3,500ден