Бесплатен вебинар за Power BI

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Запишани: 0 студенти
Ниво: Почетник
Бесплатен вебинар за Power BI
Цена:
Free