Курс за програмирање со C++

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: Август
Ниво: Почетник
Курс за програмирање со C++
Цена:
6,000ден 3,000ден