Градење на PR комуникациска стратегија

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: јуни
Градење на PR комуникациска стратегија
Цена:
3,200ден