Мини курс за ChatGPT и AI алатки

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 2 студенти
Времетраење: 31-ви Јануари
Ниво: Почетник
Мини курс за ChatGPT и AI алатки
Цена:
2,800ден