Мини курс за SQL

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 7 студенти
Времетраење: 30ти Јануари
Ниво: Почетник
Мини курс за SQL
Цена:
2,700ден