Обука за Јавно Говорење

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: 27ми Септември
Ниво: Почетник
Обука за Јавно Говорење
Цена:
7,700ден