Основен курс за Microsoft Excel

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: октомври
Ниво: Почетник
Основен курс за Microsoft Excel
Цена:
2,600ден