Воведен курс за програмирање со Python

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: ЗАВРШЕН
Ниво: Почетник
Воведен курс за програмирање со Python
Цена:
1,900ден