Бесплатен курс за Salesforce

Опфатени теми: Automations | Creating Custom Objects & Fields | Reports & Dashboards

Времетраење: 3 предавања

БЕСПЛАТЕН

Настава: Снимени предавања

Запознај се со најпознатиот и најкористениот CRM систем во светот!

Пополни ја кратката форма и добиј го БЕСПЛАТНИОТ КУРС!
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Дали знаеше дека Salesforce е најупотребуваниот CRM систем?

Salesforce направи револуција во CRM индустријата овозможувајќи им на бизнисите да управуваат со нивните односи со клиентите, процесите на продажба и маркетинг процесите целосно во САМО ЕДНА ПЛАТФОРМА. Поради сето ова Salesforce e најголемата платформа во светот за Customer relationship management (CRM)!

Странските компании се повеќе бараат професионалци кои знаат да работат во Salesforce

Кариера како Salesforce Administrator - дефицитрана а одлично платена

Алатка на иднината употребувана од +150 000 компании во светот

Запознај го инструкторот

„Мојата безвременска љубов со Salesforce започна пред околу 5 години. Тогаш не верував дека некогаш ќе работам со бројки или дата. Меѓутоа еве сме, после 5 години се случува токму тоа. Голем дел од мојата професионална поврзаност со Salesforce ја поминав како end-user. Благодарение на тој период добив уникатен увид во тоа како би изгледала идеалната (или блиску до тоа) конфигурација на Salesforce што дозволува лесна примена од корисниците меѓутоа во исто време одговара на бизнис потребите на компанијата.“

Мишел Наумоски

Salesforce admin & Revenue Operation Analyst

Што по завршување на овој курс во SMX

Сертификат за успешно завршен курс

Основно познавање на алатката Salesforce

15% Попуст за 3-месечниот Salesforce Bootcamp

Што ќе научиш на 3-месечниот Salesforce Bootcamp

Анализирање на податоци

Креирање на бизнис процеси

Автоматизација

Конфигурација на Sales Cloud и Service cloud

Преземи го бесплатниот курс за Salesforce

За да го добиете овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ви ги испрати снимените предавања од Курсот за Salesforce на вашата емаил адреса.