Курс за Canva (Снимен)

Откриј ги тајните на Canva и Научи ја најпознатата платформа за брзи дизајни!

Времетраење: 5 предавања по 90минути

Цена: 2200 денари

Ниво: Почетник

Снимен материјал од 5 предавања

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.

Плати онлајн со картичка

Плаќањето може да се направи директно на нашата веб страна преку безбеден систем за плаќање. Откако ќе добиеме потврда за направено плаќање, ќе добиете пристап до материјалите од курсот.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик или на Viber.

Зошто Курс за Canva?

Без разлика дали имаш свој бизнис или секојдневно креираш содржина за социјалните медиуми за конкретен бизнис, Canva е алатка за дизајнирање различни дизајни која ќе ти помогне самиот/самата да креираш уникатен дизајн без премногу работа и време. Како? Со помош на готови темплејти за речиси СЕ, или со помош на безброј ЕЛЕМЕНТИ!

Што да очекуваш од овој курс?

Ќе се стекнеш со комплетно знаење за алатката Canva

Интерактивни предавања​ кои ќе ги следиш онлајн во ЖИВО или преку СНИМКИ после секое предавање

Комплетна програма​

Искусна менторка​

Практична примена на знаењето (Изработка на дизајни во Canva)

Што ќе научиш

Основи на Canva

Технички дел на Canva

Како да креираш дизајни за социјалните медиуми во Canva

Зошто Canva, и кои се предностите на користење на Canva

Pro верзија на Canva

Како да креираш (Reel & Titktok) видеа во Canva

Реални примери и вежби

Програма

Ден 1
Основи на Canva,
Top & Left Navigation bar & Kлучни опции и елементи,
Do’s & Don’ts за дизајни, 
Вежба 

Ден 2
Лиценци во Canva, 
Free vs. Pro, Работа во Pro верзија , 
Brand Guide во Canva, 
Вежба

Ден 3
Креирање дизајни за социјалните медиуми во Canva 
Profile Picture
Facebook Cover & LinkedIn Cover
Instagram Highlights, Post & Story
Facebook Ad, Youtube Thumbnail
Креирање на Infographic 

Ден 4
Креирање на Instagram GRID,
презентации во Canva & Infographic
Бесплатни слики и видеа (извори)
Вежба

Ден 5
Креирање на видео, TIkTok видео & Reel

Запознај ја инструкторката

Христина Колова

Digital Marketing Specialist & Digital Marketing Consultant

 

Digital Marketing Specialist & Marketing Consultant со 7+ години работно искуство.

“Во текот на своето досегашно работење, Canva е една од алатките која најмногу ја употребувам за креирање дизајни, но и за добивање инспирација и идеи, бидејќи можностите со Canva се бесконечни.”

Христина воедно е и ментор на курсот за Facebook & Instagram Marketing, и на Social Media Marketing Bootcamp во SMX.

Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!

Или веднаш направи плаќање

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Ниво: почетник;

Времетрање: Снимен материјал од 5 предавања по 90 минути;

Цена: 2200 денари;

Информации за плаќање во банка:

Локалис Трејд ДООЕЛ

ул. Младинска 230, Струмица

Сметка: 210070313510133

Банка: НЛБ

Сума: 2200 денари

Цел на дознака: Курс за canva

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.