Летен курс за Copywriting

Дали сакаш да го унапредиш знаењето во Copywriting и да станеш експерт во пишување Copy?

Почеток: 27-ми јуни

Времетраење: 4 предавања

Распоред: Вторник и четврток од 18.00-19.30 часот

Цена: 3200 денари

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Ниво: Почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик или на Viber.

Или веднаш резервирај го твоето место

Sneak Peek од предавањата

Што значи Добро напишано Copy или Copy кое продава?
Дознај со помош на искусна менторка која не само теоретски туку и преку вежби ќе ти го пренесе своето долгогодишно искуство за тоа како да пишуваш успешно Copy кое продава!

Што ќе научиш

Основи на copywriting

Разлика помеѓу Content Writing и Copywriting

Што е таргет публика, што е CTA

Како се пишува текст на социјалните мрежи

Користење AI во copywriting

Програма

Прво предавање

Основи на копирајтинг (што е копирајтинг, како се разликува од контент writing, како да напишеме содржина што продава, што е target audience, што е hook, што е CTA) и каде се може да се примени

Второ предавање

Копирајтинг за социјални медиуми (со фокус на LN и b2b)

Трето предавање

Какви содржини се креираат за веб и google, а какви за социјални мрежи

Четврто предавање

Најпопуларни видови и формати на содржи + AI во copyrighting

Запознај ја инструкторката

Љуба Атанасовска Велјаноски

Контент и маркетинг менаџер 

Љуба има долгогодишно искуство во Content Marketing, и работи како Content & Marketing Manager во BizzBee Solutions. “Преку секојдневна работа со повеќе од 500 клиенти, точно знам што продава а што не.”

Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик, или испрати ни порака на вибер!

Или веднаш резервирај го твоето место

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 27-ми јуни;

Времетрање: 4 предавања по 90 минути;

Распоред: Вторник и четврток од 18.00 до 19.30 часот;

Цена: 3200 денари;

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.