Летен курс за Facebook & Instagram рекламирање

Од креирање на Акаунт за реклами ➡️ до креирање на Успешни реклами (прочитај подолу програма)

Почеток: 31-ви Мај (петок)

Времетраење: 3 дена

Цена: 3000 ден

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Ниво: Почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Sneak Peek од предавањата

Од креирање на Акаунт за реклами ➡️ до креирање на Успешни реклами | 3-дневен Онлајн Курс на кој заедно со Глигор Ризов (основач на SMX Academy) ќе научиш самостојно да креираш успешни и профитабилни реклами!
 

Искуство на претходни студенти

Анета Ѓорѓиевска

Курсот ми помогна во решавањето на моменталните проблеми што ги имав со Фејсбук и Инстаграм!

Борјан Ѓорѓиевски

На секој што размислува да започне со Facebook и Instagram рекламирање тополо би му го препорачал овој курс. Со него ќе ги добие потребните основи за работа ккао и јасна патека по која треба да се движи, кои ќе ја зголемат неговата ефикасност при работење и побрзо ќе стигне до посакуваните резултати.

Елена Димитрова Вуксановиќ

Предавањата беа многу јасно и разбирливо креирани од кои може многу да се научи.

Програма | Што ќе научиш?​

Ден 1

 • Основите на Facebook & Instagram рекламирање (Awareness, Consideration, Conversion)
 • Запознавање со Business Ads Manager
 • Креирање Business Manager и Ad Account

Ден 2:

 • Запознавање со правила на рекламирање
 • Структура на реклами
 • Запознавање со видовите на метрики
 • Facebook Pixel
 • Видови публики

Ден 3

 • Видови реклами
 • Креирање реклами
 • Следење на резултати и оптмизирање на реклами

Запознај гo инструкторот

Глигор Ризов, основач на SMX и основач на дигитална маркетинг агенција Roccad.  Глигор има 9 годишно искуство како дигитален маркетер и соработувано со голем број на домашни и странски компании. Во досегашното работење, има менаџирано над 1.000.000 евра во потрошен буџет на социјалните мрежи, најголем дел за е-тррговија сајтови и генерирање контакти (lead gen) за најразлични индустрии.

Глигор Ризов

Основач на SMX Academy & Roccad

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 31-ви Мај(петок);

Времетрање: 3 предавања по 120 минути;

Распоред: понеделник-среда-петок18.00 – 20.00

Цена: 3000 денари;

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.