Летен курс за UX/UI дизајнирање

Преку реален проект научи да дизајнираш интерфејс за веб-страна

Почеток: 09-ти Јули(вторник)

Распоред: Вторник и Четврток (18.00-20.00)

Цена: 3400 ден

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
2 УЧЕСНИКА СО 1 УПЛАТА

Ниво: почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја формата за да добиеш податоци за уплата преку банка
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Програма

Час 1 :
– Основи на UX/UI Design и запознавање со Figma

Час 2: 
– Процеси на анализа и обработка на тема за веб страна

Час 3:

– Wireframes и UI Design на веб страна

Час 4:
– UX Design и Prototype на веб страна

Гратис содржина
– CV, Портфолио, Спремање за интервју и LinkedIn профил

Реални проекти

Реални проекти

Запознај ја инструкторката:

Сања е искусен UX/UI Designer со големо искуство и бројни проекти кои говорат за нејзините дела. Таа стои зад веб страните за нашите врвни институции како Министерство за животна средина и просторно планирање (МЖСПП), Агро Метео, Технолошко-металуршки факултет, разни осигурителни и брокерски друштва. Освен за нашиот пазар, има проекти и за Шведска компанија кои креираат системи за утврдување на еколошки перформанси на згради.

Сања Петрушевска

Графички и UX/UI дизајнер

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 09-ти Јули(вторник);

Времетрање: 4 предавања по 120 минути;

Распоред: Вторник и Четврток (18.00-20.00)

Цена: 3400 денари;
Понуда: 2 учесника со 1 уплата!

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.