Воведен курс за програмирање со Python

Напиши го твојот прв код во еден од најпопуларните програмски јазици

Почеток: 4-ти Јули

Времетраење: 6 дена

Цена: 1900 денари

Ниво: основен

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Запознај го инструкторот:

Ненад Ристов - Python developer

Ненад Ристов е програмер со повеќе од пет години искуство во програмирањето. Има огромно познавање на Python, како и Веб технологиите HTML, JavaScript, CSS, JQuery, Java, C++, Pascal, SQL, MySQL, PostgreSQL. За себе вели дека е амбициозен, авантурист, зависник од адреналин и доживотен ученик.

SMX - ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

0
години постоење
0 +
курсеви организирано
0 +
учесници
0
компании со кои соработуваме

Што велат нашите учесници

Компании со кои соработуваме

Што по завршување на курс во SMX

Сертификат за успешно завршен курс

Видеа и задачи од сите предавања

Додавање во платформата на SMX

Што ќе научиш

Како се инсталира работна средина во Python

Креирање блокови

Манипулирање со податоци

Креирање мали програми

За кој е наменет овој курс

Почетници кои сакаат да се запознаат со начинот на функционирање на Python

Програмери кои веќе работат со друг програмски јазик но сакаат да го прошират своето знаење

Средношколци и студенти кои размислуваат да се занимаваат со програмирање

Секој што сака промена во својата кариера и влез во IT светот

Пријавување

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток:

04.07

Времетраење:

6 предавања по 120 минути

Распоред:

од 18:00 до 20:00 часот (2 недели по ред, трипати неделно)

Цена:

1900 денари

  • Интро во Python
  • Основи на програмирање во Pyhton
  • Пресметки, форматирање, User Input
  • If…else/elif
  • For/while loop
  • Пресметки, форматирање, User Input