[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3872″ img_size=”150×150″ alignment=”center”][vc_column_text]

Brand Specialist | Creative Consultant

[/vc_column_text][stm_icon_button link_tooltip=”Facebook” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#307ad5″ button_border_color=”#307ad5″ icon=”fab fa-facebook-square” icon_size=”17″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhamza.hasan.najjar|title:Facebook|target:%20_blank|”][vc_empty_space height=”10px”][stm_icon_button link_tooltip=”Instagram” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#307ad5″ button_border_color=”#307ad5″ icon=”fab fa-instagram” icon_size=”17″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fdh_nomad%2F|title:Instagram|target:%20_blank|”][vc_empty_space height=”10px”][stm_icon_button link_tooltip=”LinkedIn” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#307ad5″ button_border_color=”#307ad5″ icon=”fa-icon-stm_icon_linkedin” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fin%2Fhamza-najjar-04a0a863%2F|title:LinkedIn|target:%20_blank|”][vc_empty_space height=”10px”][stm_icon_button link_tooltip=”Medium” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#307ad5″ button_border_color=”#307ad5″ icon=”fab fa-medium” icon_size=”17″ link=”url:https%3A%2F%2Fmedium.com%2F%40hmznjjr|title:Medium|target:%20_blank|”][vc_empty_space height=”10px”][stm_icon_button link_tooltip=”Medium” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#307ad5″ button_border_color=”#307ad5″ icon=”fab fa-twitter” icon_size=”17″ link=”url:https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fhamza_Al_Najjar|title:Twitter|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

За Хамза Наџар

[/vc_column_text][vc_column_text]

Хамза Наџар е брендинг специјалист, графички дизајнер и креативен менаџер со повеќе од 10 години искуство во индустријата, а негова најголема страст е преку DarkHoney да ја подигне свеста и да ја прикаже важноста на мешање економија, стратегија и уметност при градењето на еден бренд.

[/vc_column_text][vc_tta_tabs active_section=”1″][vc_tta_section title=”Биографија” tab_id=”1561382384828-1639e26e-d1fbf3c2-bc1666f9-bc1b”][vc_column_text]

Бренд специјалист, креативен консултант, графички дизајнер, директор на фотографија, филм продуцент и претприемач, Хамза Наџар е веќе 10 години во брендинг индустријата и ќе му биде огромно задоволство да менторира бренд ентузијасти преку SourceMX Academy на Branding Workshop.

Хамза има изградено и менаџирано со мали и големи тимови, изградено индивидуално и со тим  повеќе од 100 познати брендови, како и помогнато на илјадници во решавањето на проблемите со користење на психолошки и економско-однесувачки методи.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Вештини” tab_id=”1561382384838-0fe340ed-654bf3c2-bc1666f9-bc1b”][vc_column_text]

  • Brand specialist
  • Creative consultant
  • Creative leader
  • Graphic designer
  • Entrepreneur

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Сертификати” tab_id=”1561547949573-563346aa-b853f3c2-bc1666f9-bc1b”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Контакт” tab_id=”1561554772884-913fa418-88ebf3c2-bc1666f9-bc1b”][stm_icon_box title_holder=”h4″ hover_pos=”none” icon=”far fa-fa fa-envelope” icon_size=”25″ icon_align=”left” icon_width=”35″ icon_color=”#efc961″ title=”Email:” box_text_color=”#555555″ css=”.vc_custom_1586427386989{margin-top: -20px !important;padding-top: 0px !important;}”][email protected][/stm_icon_box][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]