[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1358″ alignment=”center”][vc_column_text]

Social Media Marketing – Freelancer

[/vc_column_text][stm_icon_button link_tooltip=”LinkedIn” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#307ad5″ button_border_color=”#307ad5″ icon=”fa-icon-stm_icon_linkedin” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fin%2Fkristijan-arapov-54a63810b%2F|title:LinkedIn|target:%20_blank|”][vc_empty_space height=”10px”][stm_icon_button link_tooltip=”Instagram” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#e4405f” button_border_color=”#e4405f” icon=”fab fa-instagram” icon_size=”17″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fchaky.arapov|title:Instagram|target:%20_blank|”][vc_empty_space height=”10px”][stm_icon_button link_tooltip=”Facebook” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#307ad5″ button_border_color=”#307ad5″ icon=”fab fa-facebook-square” icon_size=”17″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fchakkyftw|title:Facebook|target:%20_blank|”][vc_empty_space height=”10px”][stm_icon_button link_tooltip=”Soundcloud” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#ff5500″ button_border_color=”#ff5500″ icon=”fab fa-soundcloud” icon_size=”17″ link=”url:https%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Farapov-kristijan|title:Soundcloud|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

За Кристијан Арапов

[/vc_column_text][vc_column_text]Кристијан Арапов е еден од мнгоубројните фриленсери во светот што го користат интернетот и технологијата за завршување на своите активности и помагање на клиенти од различни места во светот да ги достигнат своите цели. Неговото долгогодишно искуство со задоволство сака да го пренесе на ентузијасти кои се стремат за постигнување на поголеми цели. Преку неговиот курс за Фриленсинг тој нè учи на кратенки и битни работи како да зборуваме со клиенти, склучуваме битни договори и постигнуваме цели навреме.[/vc_column_text][vc_tta_tabs active_section=”1″][vc_tta_section title=”Биографија” tab_id=”1561382384828-1639e26e-d1fb306b-3267″][vc_column_text]Кристијан Арапов – “Social Media Marketing Freelancer” искуство стекнато на најпознатите платформи за фриленсинг и повеќе годишната работа во истата област. Во 2017 неговиот живот доаѓа до пресврт па се решава да ја напушти секојдневната работа и посветува повеќе време на интернетот каде што се запознава со глобалниот пазар и од таму почнува да гради кариера. Познат е и по неговото сценско име “Dj Chaky” поради големата љубов према музикатa.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Вештини” tab_id=”1561382384838-0fe340ed-654b306b-3267″][vc_column_text]

  • Google Documents
  • Photoshop
  • AutoCAD
  • Social Media Marketing
  • Data Entry
  • Virtual / Personal Assistant

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Сертификати” tab_id=”1561547949573-563346aa-b853306b-3267″][vc_column_text]

  • AutoCAD
  • Dropshipping
  • Facebook & Instagram Marketing

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Контакт” tab_id=”1561554772884-913fa418-88eb306b-3267″][stm_icon_box title_holder=”h4″ hover_pos=”none” icon=”fa fa-mobile” icon_size=”25″ icon_align=”left” icon_width=”35″ icon_color=”#efc961″ title=”Тел:” box_text_color=”#555555″ css=”.vc_custom_1564386888007{padding-top: 0px !important;}”]+389 71 244 797[/stm_icon_box][stm_icon_box title_holder=”h4″ hover_pos=”none” icon=”fa fa-mobile” icon_size=”25″ icon_align=”left” icon_width=”35″ icon_color=”#efc961″ title=”Еmail:” box_text_color=”#555555″ css=”.vc_custom_1564387094461{margin-top: -20px !important;padding-top: 0px !important;}”][email protected] / [email protected][/stm_icon_box][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]