[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2326″ alignment=”center”][vc_column_text]

WEB Designer | Developer | Programmer

[/vc_column_text][vc_empty_space][stm_icon_button link_tooltip=”Facebook” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#307ad5″ button_border_color=”#307ad5″ icon=”fab fa-facebook-square” icon_size=”17″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstolekotev|title:Facebook|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

За Стојан Котев

[/vc_column_text][vc_column_text]Стојан Котев, дипломиран инженер по електротехника и информатички технологии. Со одлични програмерски вештини, и огромен број на проекти зад себе. [/vc_column_text][vc_tta_tabs active_section=”1″][vc_tta_section title=”Биографија” tab_id=”1561382384828-1639e26e-d1fbf3c2-bc1689da-49e7″][vc_column_text]Стојан Котев, дипломиран инженер по електротехника и информатички технологии. Поседува напредни програмерски вештини, C ++, C, Java, C #, Delphi, XML, HTML, SQL, ASP, PHP, CSS и JavaScript се само дел од програмските јазици што го исполнуваат неговото CV. За неговите вештини сведочат и големиот број на проекти кои ги има сработено. Стојан Котев има претходно искуство како иструктор и со задоволство ќе го сподели целото своето знаење и вештини со вас и ќе ви помогне да навлезете во оваа област која денес е многу актуелна.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Вештини” tab_id=”1561382384838-0fe340ed-654bf3c2-bc1689da-49e7″][vc_column_text]Професионални вештини

 • C++
 • C
 • Java
 • C#
 • Delphi
 • XML
 • HTML
 • SQL
 • ASP
 • PhP
 • CSS
 • javascript
 • MySQL
 • SQL
 • PostgreSQL

 

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Сертификати” tab_id=”1561547949573-563346aa-b853f3c2-bc1689da-49e7″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Контакт” tab_id=”1561554772884-913fa418-88ebf3c2-bc1689da-49e7″][stm_icon_box title_holder=”h4″ hover_pos=”none” icon=”far fa-fa fa-envelope” icon_size=”25″ icon_align=”left” icon_width=”35″ icon_color=”#efc961″ title=”Email:” box_text_color=”#555555″ css=”.vc_custom_1568802732481{margin-top: -20px !important;padding-top: 0px !important;}”][email protected][/stm_icon_box][stm_icon_box title_holder=”h4″ hover_pos=”none” icon=”fa fa-mobile-alt” icon_size=”25″ icon_align=”left” icon_width=”35″ icon_color=”#efc961″ title=”Тел:” box_text_color=”#555555″ css=”.vc_custom_1568802775847{padding-top: 0px !important;}”][/stm_icon_box][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]