[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2017″ alignment=”center”][vc_column_text]

Front-End Developer | Course Organiser

[/vc_column_text][stm_icon_button link_tooltip=”LinkedIn” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#307ad5″ button_border_color=”#307ad5″ icon=”fa-icon-stm_icon_linkedin” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fin%2Ftankica-spasev%2F|title:LinkedIn|target:%20_blank|”][vc_empty_space height=”10px”][stm_icon_button link_tooltip=”Facebook” btn_align=”center” btn_size=”btn-sm” button_color=”#307ad5″ button_border_color=”#307ad5″ icon=”fab fa-facebook-square” icon_size=”17″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftankica.spasev%2F|title:Facebook|target:%20_blank|”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

За Танкица Спасев

[/vc_column_text][vc_column_text]Танкица Спасев е дипломиран инженер по информатика, која со голема желба и интерес ги изучува и практикува Front-End технологиите за развивање на веб страни. Во SourceMX Academy Танкица главно работи како Front-End девелопер и организатор на курсевите.[/vc_column_text][vc_tta_tabs active_section=”1″][vc_tta_section title=”Биографија” tab_id=”1561382384828-1639e26e-d1fbf3c2-bc16″][vc_column_text]Дипломиран инженер по информатика, кој се има насочено кон Front-End технологиите и се труди секојдневно да се надоградува во оваа област. На курсевите на који таа предава со огромно задоволство го споделува своето знаење и се труди да ги направи часевите интересни и интерактивни за учесниците. Претходното работно искуство како волонтер во локална младинска невладина организација и помогна да стекне организациски вештини кои и помагаат во воспоставување и координација на курсевите во SourceMX Academy.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Вештини” tab_id=”1561382384838-0fe340ed-654bf3c2-bc16″][vc_column_text]Професионални вештини

  • HTML & CSS
  • Java
  • Illustrator
  • Photoshop
  • JavaScript/jQuery

 

Лични вештини

  • Креативност
  • Брзо учење
  • Организатор

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Сертификати” tab_id=”1561547949573-563346aa-b853f3c2-bc16″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Контакт” tab_id=”1561554772884-913fa418-88ebf3c2-bc16″][stm_icon_box title_holder=”h4″ hover_pos=”none” icon=”fa fa-mobile-alt” icon_size=”25″ icon_align=”left” icon_width=”35″ icon_color=”#efc961″ title=”Тел:” box_text_color=”#555555″ css=”.vc_custom_1564387010420{padding-top: 0px !important;}”]+389 78 325 206[/stm_icon_box][stm_icon_box title_holder=”h4″ hover_pos=”none” icon=”far fa-fa fa-envelope” icon_size=”25″ icon_align=”left” icon_width=”35″ icon_color=”#efc961″ title=”Email:” box_text_color=”#555555″ css=”.vc_custom_1564387016444{margin-top: -20px !important;padding-top: 0px !important;}”][email protected][/stm_icon_box][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Блог постови напишани од Танкица

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_raw_html]JTVCcHRfdmlldyUyMGlkJTNEJTIyODcyZmZlNTA0aSUyMiU1RA==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]