Курс за видео-обработка со Premiere Pro

Научи како да работиш со програмата преку која се монтираат реклами, спотови и филмови!

Почеток: 30ти Август

Времетраење: 6 дена

Цена: 3900 денари

Ниво: почетник

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик.

Запознај го инструкторот:

Владимир Андреевски - Graphics Designer,UI/UX, Motion Graphics, Video Editor, VFX, 2D And 3D Artist

Владимир Андреевски има повеќе од 10 години искуство во дигиталниот маркетинг како тим лидер, визуелен артист (графички дизајн, движечка графика, UI/UX дизајн, видео едитор, VFX, SFX, 2D и 3D) и огромна пасија кон споделување на стекнатите вештини и знаења. Проектите на кои Владимир е особено горд се за познати наши и светски компании, како што се Ford, Opel, Тутунска Банка, Grow Landscapes, Brainy Crafts, Raiffeisen bank, Marriott Hotels, Skechers, Forza и Nespresso.

SMX - ЗА НАС

Како тим составен од млади лица полни со енергија и ентузијазам за учење и растење, ние во SMX Academy се стремиме да обезбедиме професионална обука за сите поединци кои сакаат да се стекнат со нови или да ги унапредат своите основни знаења и вештини од сферата на бизнис, маркетинг и ИТ индустријата.

Што имаме постигнато

0
години постоење
0 +
курсеви организирано
0 +
учесници
0
компании со кои соработуваме

Што велат нашите учесници

Што по завршување на курс во SMX

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Видеа и задачи од сите предавања

Додавање во платформата на SMX

Што ќе научиш

Како да ги користиш алатките и техниките на Premiere Pro

Oсновните концепти на видео монтажа

Самостојно да обработуваш и монтираш видео-материјали

За кој е наменет овој курс

Сите што сакаат да ги совладаат основите на видео-обработка

Апсолутни почетници без претходно искуство со обработка на видеа

Секој што има некакво предзнаење и сака надоградба на своите вештини

Секој што сака да започне да работи како видео-монтажер

Пријавување

За да аплицирате на овој курс, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со курсот.

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток:

30ти Август

Времетраење:

6 предавања по 120 минути

Распоред:

од 19:00 до 21:00 часот (трипати неделно)

Цена:

3900 денари

Предавање 1:
• Introduction to Premiere Pro
• Getting started with Premiere Pro
• Project Setup
• How to add/import files
• Basic Editing

Предавање 2:
• Workspace
• Organizing footage
• Rough cut using Source Monitor
• Audio Editing (basic)
• Adding Transitions
• Export (basic)

Предавање 3:
• Color Grading vs Color Correction
• Color Correction
• Color Grading (LUT & Look)
• Text
• Subtitle

Предавање 4:
• Scale & Position
• Keyframes
• Essential Graphics
• Presets
• Animation

Предавање 5:
• Video Effects
• Adjustment Layer
• Masks
• Audio Editing
• Syncing video & audio

Предавање 6:
• Sizes
• Frames
• Resolutions
• Export
• Codecs
• Media Encoder

Оставете контакт информации и нашиот тим ќе Ве контактира со повеќе информации и детали околу курсот.