Курс за SQL

Бидете први што ќе додадат преглед.

Ве молиме, најавете се се за да оставите преглед
Купи
Запишани: 0 студенти
Времетраење: 17-ти Октомври
Ниво: Почетник
Курс за SQL
Цена:
3,800ден