ОНЛАЈН Отворен ден: Bootcamps во SMX + Бесплатно предавање: Како да бидеш најдобар во интервјуто за работа?

Почеток: 19-ти Октомври

Времетраење: 90 минути

Време: 18.00 до 19.30 часот

Електронски сертификат за успешно завршен курс

Бесплатно

Настава: Онлајн (Zoom)

Пополни ја кратката форма и нашиот тим ќе те контактира наскоро.
Доколку имаш прашања и консултации, кликни на копчето Контактирај не за телефонски повик или на Viber.

Зошто да присуствуваш на оваа ВИРТУЕЛНА ДРУЖБА?

Од Октомври 2023, во SMX почнуваме со НОВА ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА: 2-3 месеци интензивно учење И 1 месец Работа на реален проект за реална компанија. Овој тип на едукативни програми ги нарековме BOOTCAMPS бидејќи се кратки а продуктивни, и ќе ве подготват за работа во РЕАЛНИОТ СВЕТ.

Наставата ќе се одвива ОНЛАЈН во текот на 3-4 месеци.

Во Четврток, 19ти Октомври, заедно со менторите на секој BOOTCAMP ќе те запознаеме со СЕ што треба да знаеш за овие едукативни програми.

Виртуелната дружба ќе ја завршиме со Бесплатно предавање: Како да бидеш најдобар во интервјуто за работа, за кое ќе добиеш и СЕРТИФИКАТ.

Q&A сесија каде ќе можеш да ни поставиш било какви ПРАШАЊА.

Програма на настанот:

HR & IT Recruitment Bootcamp + Бесплатно предавање

Анета е Recruitment Specialist со 6+ годишно искуство со регрутирање на човечки ресурси. Работи како Talent Acquisition Consultant во Itecor. Воедно е ментор на курсот за IT Recruitment во SMX И на Human Resources & IT Recruitment Bootcamp.

Анета ќе те запознае со Програмата и Компанијате за која ќе работиш реален проект за време на овој Bootcamp. Дополнително таа ќе ти го сподели своето 10+ годишно искуство за време на Бесплатното предавање:

Како да бидеш најдобар во интервјуто за работa

Content Marketing Bootcamp

Елена Даскаловска​

Елена е SEO Content Writer со 7+ години работно искуство во Contnet Writing. Работи како Content Writer во SmartClick

Таа е ментор на Content Marketing Bootcamp, која ќе те запознае со Програмата и Компанијата за која ќе работиш реален проект за време на овој Bootcamp.

Видео Монтажа Bootcamp​

Владимир Андреевски​​

Владимир има повеќе од 10 години искуство во дигиталниот маркетинг како тим лидер, визуелен артист (графички дизајн, Motion Graphic, UI/UX дизајн, видео едитор, VFX, SFX, 2D и 3D) и огромна пасија кон споделување на стекнатите вештини и знаења.

Тој е ментор на Bootcamp за видео монтажа со Premiere Pro & After Effects, кој ќе те запознае со Програмата и Компанијата за која ќе работиш реален проект за време на овој Bootcamp.

Data Mining Bootcamp

Ненад Ристов

Ненад е програмер со долгогодишно искуство. Има огромно познавање од Python и Javascript, најмодерните технологии за Web Development како Django, Flask, React, Cloud платформи како AWS и Google Cloud Platform, SQL i No-SQL бази на податоци.

Тој е ментор на Data Mining Bootcamp, кој ќе те запознае со Програмата и Компанијата за која ќе работиш реален проект за време на овој Bootcamp.

Social Media Bootcamp

Христина Колова

Својата кариера во Дигиталниот Маркетинг ја започнува во 2016 година како Social Media Manager, а подоцна и како Digital Marketing Specialist опфаќајќи ги дејностите: Social Media Advertising, Social Media Managing, SEO, Email Marketing, Content & Copy writing.

Таа е ментор на Social Media Marketing Bootcamp, којa ќе те запознае со Програмата и Компанијата за која ќе работиш реален проект за време на овој Bootcamp.

Компании со кои соработуваме

Previous
Next

Работа на реални проекти

Со цел Bootcamp-овите да бидат целосни, SMX воспостави соработка со неколку компании, кои несебично прифатија да бидат дел од програмата. Тимовите на SmartClick, LudoTech и Piksel со редовна комуникација со SMX, ќе имаат за цел да споделат нивен реален проект и да поставуваат неделни задачи до учесниците, кои треба да бидаат комплетирани до дадениот рок. Освен кратките задачи, по завршување на активните предавања, ќе започнеме со 1 месец практична работа каде реалниот проект ќе биде зададен од страна на компаниите со кои соработуваме и за да се добие сертификат за успешно комплетирање на bootcamp-от, потребно е да се заврши на време.

Пријавување

НЕКОЛКУ ВАЖНИ ТОЧКИ:

Почеток: 19-ти Октомври


Времетрање: 90 минути


Учество: Бесплатно за секој кој сака да се здобие со знаење на овие теми

За да аплицирате на овој Bootcamp, потребно е да ја пополните кратката форма со кликање на копчето АПЛИЦИРАЈ, или директно да не контактирате на телефонскиот број 077 648 049.

Штом ја добиеме вашата апликација, нашиот тим непосредно после тоа, ќе ве контактира телефонски, преку Viber или email каде ќе ги покриеме сите најважни точки кои ве интересираат за приклучување кон групата и започнување со наставата.